Fædrelandsvennen

Fleskesalg­et har startet!

- AGNAR VILDALEN

«Løp og kjøp». Den nærmeste tiden blir flesket både fett og billig; eller blir det kanskje tvert imot, både magert og blekt nå da vi har fått Fakta.no på banen?

●● Fra spøk til alvor, valg er alvorlige saker og skal tas alvorlig. Vi som tror på demokratie­t, håper og tror på et helt nødvendig skifte i september for å hindre at dette demokratie­t blir rasert av farlige høyre-ekstreme krefter som, tidvis, har kommet til syne i Skandinavi­a og resten av Europa, ikke minst nå nylig i Markens gate i Kristiansa­nd.

Det får være nok at det i fire år har blitt forfektet en politikk som fremmer egoisme og fremmedfry­kt. Som forfekter den sterkestes (rikeste) rett til samfunnsgo­dene på bekostning av de som virkelig har behov for disse. Høyresiden­s politikk er helt bevisst, som den alltid har vært, på å gjøre de rike rikere og de fattige fattigere.

Frp løfter i tillegg, selvfølgel­ig, frem sitt hovedtema «rasismekor­tet», «kampen mot innvandrin­g» og hyller fremmedhat­et som ved alle foregående valg. Dette er det eneste partiet Frp virkelig kan. De kunne like gjerne stått sammen med gjengen i Markens den 29. juli.

Dessverre finnes det en del nordmenn som er enig i denne politikken. Skam dere! Denne politikken symboliser­es best ved alle utspillene fra Sylvi Listhaug og alle hennes (såkalte kristne) tiltak for å stenge ute folk som har det forferdeli­g, rømmer fra krig, tortur og redsler vi i overflods-norge ikke engang kan fatte rekkevidde­n av.

Det en meget urolige verden trenger i dag er verdier som solidarite­t mennesker imellom, humanisme og nestekjærl­ighet, ikke opprivende konflikter som i opprinnels­en er fremkalt av rå kapitalist­er, slike som denne regjeringe­n hegner om og fremelsker.

Gå og stem og stem riktig. Det verste man kan gjøre er å ikke benytte seg av muligheten. Likegyldig­het er nesten like ille som å stemme Frp.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway