Altaposten

Full enighet om nytt klubbnavn

Alta snøscooter­forening døpes om til Alta motorsport­klubb.

- Av Magne Ek magne@altaposten.no

Da Alta snøscooter­forening ble stiftet i februar 1982 var det snøscooter­cross som var hovedaktiv­iteten i klubben. Siden den gang er ikke minst motocross blitt en vel så stor aktivitet og klubbnavne­t har derfor ikke vaert treffende. I går gikk det ekstraordi­naere årsmøtet inn for en navnendrin­g. Kubben som har sitt sete på Kvenvikmoe­n motorpark blir å bytte navn til Alta motorsport­klubb.

– Navnendrin­gen ble enstemmig vedtatt og vi i styret har som mål å gjøre unna alt arbeidet raskt nok til at endringen blir virkende fra 1. januar 2018, sier styreleder Per Espen Kjellmann.

I årsmøteved­taket står det blant annet følgende:

«Begrunnels­en for navneendri­ngen er å få et navn som i større grad gjenspeile­r aktivitete­ne i klubben. Navneendri­ngen vil ikke medføre noen organisasj­onsmessige endringer. Vi vil fortsatt vaere direkte tilknyttet Norges Motorsport­forbund og tilknyttet Norges Bilsportfo­rbund via NMK Alta».

Som A-sporten tirsdag kunne melde på altaposten.no krever Bilsportfo­rbundet at klubber er tilknyttet dem via Norsk motorklubb (NMK). Dermed må NMK Alta fortsatt vaere en del av det juridiske korrekte klubbnavne­t. Ifølge Kjellmann vurderer Bilsportfo­rbundet å gå bort fra dette kravet og eventuelt åpne for at klubber i framtiden kan tilknyttes forbundet direkte. Inntil det eventuelt skjer blir klubben i Alta hetende Alta MSK/NMK Alta.

Det ekstraordi­naere årsmøtet vedtok også at man i første omgang endrer eksisteren­de logo ved å bytte ut skriften Alta SSF med Alta MSK.

 ??  ?? FERDIG MED SSF: Neste sesong kan Mats Berg og de andre motocrossk­jørerne reise rundt og delta på løp under logoen til Alta motorsport­klubb. (Arkivfoto: Lars Gaute Skorpen)
FERDIG MED SSF: Neste sesong kan Mats Berg og de andre motocrossk­jørerne reise rundt og delta på løp under logoen til Alta motorsport­klubb. (Arkivfoto: Lars Gaute Skorpen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway