Altaposten

Fortsatt best av andrelagen­e

Alta 2 måtte se seg slått av eliteserie­reservene, men har fortsatt både TIL 2 og Lillestrøm 2 bak seg på tabellen.

- Av Magne Ek magne@altaposten.no

Lillestrøm sendte fire-fem A-spillere nordover med andrelaget da de skulle møte Alta 2 i Finnmarksh­allen. Gjestene vant fortjent, men med litt mer hell i andre omgang kunne Alta-rekruttene tatt poeng. – Første omgang var ikke bra i det hele tatt, men andre omgang var mye bedre. Vi kom til noen sjanser og klarte i mye større grad å holde på ballen. Vi kom kanskje ikke til så mange store målsjanser, men vi kunne tatt poeng med litt mer flaks, sa trener Mate Dujilo i det han gikk i garderoben etter 1-0-tapet.

– At vi taper 1-0 er ikke så dårlig med tanke på at de stilte et veldig sterkt lag, men det er poeng vi lever av og det er alltid bedre å gå i garderoben med poeng, sa Alta 2-treneren.

Alta ligger på niendeplas­s på tabellen med sine ti poeng, ett poeng foran Tromsø 2 som tapte 2-0 mot Mjølner. Dermed har Alta-guttene fortsatt både andrelaget til Tromsø og andrelaget til Lillestrøm bak seg på tabellen. Begge disse ligger blant de fire lagene som er under nedrykksst­reken.

Alta møter til helgen fjerdeplas­serte Sortland borte og har etter det fire kamper igjen før de tar ferie etter bortekamp mot Mjølner 13. juli.

– Vi så at vi kunne tatt poeng i dag og skal jobbe hardt fremover for å gjøre det bedre i kampene som kommer, sa Dujilo før han forsvant i garderoben.

??  ?? BLE LIGGENDE: Tron Møller Natland og Andreas Fossmo ble liggende skuffet igjen på gressmatta etter tapet mot Lillestrøm 2. (Foto: Magne Ek)