Agderposten

DISSE VEDTAKENE HAR FYLKESMANN­EN OMGJORT I 2018

- Kilde: Arne Thomassen, ordfører i Lillesand kommune

Ettergodkj­enning av lengre steinsetti­ng i vannkant på Trøe: Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Tillatelse til fradeling og bruksendri­ng av uthus til boenhet på Kvannes. Planutvalg­et tok klage delvis til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Tillatelse og dispensasj­on for oppføring av naust ved drikkevann­skilde i Bjørkestøl. Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on for riving av bu og oppføring av fritidsbol­ig på Bergkirken (holme). Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on fra byggegrens­e, utnyttelse­sgrad og takvinkel i Fjordgata. Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on for oppføring av fire boliger i kjede på Springvann­sheia. Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on og tillatelse til endring av godkjent parkerings­plass på Brekkestø. Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on og bruksendri­ng av lagerboder til forsamling­slokale på Kaldveld (Pappbuene). Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on for riving av bu og oppføring av fritidsbol­ig på Bergkirken (holme) (samme sak som over). Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Tillatelse for oppføring av bolig, dispensasj­on fra bestemmels­er om utforming m.m. på Brekkestøh­eia. Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on fra plankrav for oppføring av bolig, boligformå­l i kommunepla­n på Maebø. Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket.

Dispensasj­on fra plankrav for oppføring av bolig på Berge (Justøy). Planutvalg­et tok ikke klage til følge. Fylkesmann­en omgjorde vedtaket

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway