Agderposten

– Vildalen ble for dyr for oss

Drammen-trener Kristian Kjelling prøvde å få Hermann Vildalen tilbake.

- Alexander Nupen alnu@agderposte­n.no

Det bekrefter Kjelling overfor Agderposte­n.

– Vi har vaert i dialog med agenten til Hermann som følge av at han fikk lite spilletid i Ribe-Esbjerg. En overgang var ikke økonomisk mulig for oss. Det ble for dyrt, sier DHK-trener Kristian Kjelling som ikke ønsker å gå inn på de økonomiske rammene.

Agderposte­n erfarer at Vildalen har signert for ØIF - som verken vil bekrefte eller avkrefte dette.

Det bør uansett ikke komme som en overraskel­se i håndball-Norge hvis 23-åringen gjør comeback i ØIF Arendal-trøya i onsdagens kamp mot Naerbø i Sør Amfi.

Han spilte i ØIF Arendal i perioden 2013-2015, før han dro videre til St. Hallvard og senere til Drammen.

I august i år ble han kjøpt fri fra kontrakten med Drammen.

Oppholdet i den danske toppklubbe­n RibeEsbjer­g ble imidlertid kortvarig og mislykket. Agderposte­n har forsøkt å få Vildalen i tale om overgangen til sin nye norske klubb, men det har ikke latt seg gjøre. Zlatan Ibrahimovi­c blir vaerende i Los Angeles Galaxy i amerikansk­e Major League Soccer. Milan gir opp jakten på svensken. Milans sportsdire­ktør Leonardo har forsøkt å hente Zlatan til klubben på en låneavtale, men det har vist seg umulig.

– Han hadde gitt Galaxy sitt ord på at han ville bli dersom klubben imøtekom hans krav. Det har de gjort, sa Leonardo søndag, og tilføyde:

– Det hadde vaert en fantastisk historie, fordi han hadde tilført betydelig tyngde til laget. Vi kan ikke legge skjul på at begge parter tenkte på det, men det var ikke mulig.

Over 50 mål

Ibrahimovi­c scoret mer enn 50 mål i sine to Milan-sesonger, og i 2011 hjalp han klubben til ligamester­skap.

LA Galaxy avsluttet årets sesong i oktober. 2019-utgaven av MLS starter ikke før i mars. Dermed hadde Milan håpet å låne Zlatan i månedene som kommer. (©NTB)

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? STORINNRYK­K: Vipers-spilleren Henny Reistad er én av sju Vipersspil­lere i den norske EM-troppen i Frankrike.
FOTO: NTB SCANPIX STORINNRYK­K: Vipers-spilleren Henny Reistad er én av sju Vipersspil­lere i den norske EM-troppen i Frankrike.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway