Agderposten

ØIF på jakt etter nok en spiller

ØIF Arendal-trener Marinko Kurtovic sa til Agderposte­n etter 11-målsseiere­n over Naerbø at han mener laget ser bedre ut enn i fjor, og at klubben skal ha to backer på prøvespill i Danmark.

-

ØIF startet opp med sin første treningska­mp mandag ettermidda­g mot Naerbø i Sparebanke­n Sør Amfi.

Det endte med en solid 37-26-seier for laget som tapte finalen i sluttspill­et forrige sesong. – Dette var som alle andre første kamper. Det er lenge siden forrige kamp, så det var en del rusk i maskinerie­t, fortalte August Baskår Pedersen.

Kampen mot Naerbø ble debuten til flere av nysignerin­gene hos ØIF, blant dem den serbiske keeperen Uros Tomic.

Skal ha to på prøvespill

Trener Marinko Kurtovic var godt fornøyd med den nye sisteskans­en, og fortalte samtidig at ØIF-troppen snart er komplett.

– Vi trenger en back til, med tanke på skaden til Martin Lindell. Det blir litt tynt sånn som det er nå, sa Kurtovic til Agderposte­n etter at den første kampen var gjennomfør­t.

ØIF Arendal drar tirsdag på treningsle­ir i Danmark, der de skal vaere frem til lørdag.

ØIF-treneren kunne fortelle at klubben får to backer på prøvespill under treningsle­iren.

Internasjo­nale toppspille­re

De to kommer fra den franske og spanske toppdivisj­onen, og Kurtovic forventer mye av de to.

– Ja, når de spiller i de landene har jeg høye forventnin­ger til dem. Da har de nivået, men vi må se om de passer inn i laget og er rette typene.

Kurtovic mente også at han synes troppen hans ser bedre ut enn den gjorde i fjor, etter å ha fått inn nevnte Tomic, Jesper Munk, Kristoffer Pedersen og Martin Lindell, som ute lenge med en skulderska­de.

Han var også tydelig fornøyd med hvordan formen til spillerne er etter en knallhard sommer.

– Hans Olav (Uldal, har hatt ansvar for treningen for ØIF i sommer) har gjort en veldig bra jobb. Vi har lagt om litt fra i fjor, og foreløpig ser det bra ut. Vi er veldig stolte av å ha Hans Olav med på laget, skrøt Kurtovic.

– Vi er skikkelig i rute formmessig, la han til.

ØIF-treneren fortalte også at ØIF skal «legge om» spillet litt i år.

– Vi skal vaere mer direkte på mål.

 ??  ??
 ??  ?? IMPONERTE: Serbiske Uros Tomic debuterte i ØIF-drakta mot Naerbø og leverte flere gode redninger, og fikk applaus fra det store publikumme­t som møtte opp for å se treningska­mpen.
IMPONERTE: Serbiske Uros Tomic debuterte i ØIF-drakta mot Naerbø og leverte flere gode redninger, og fikk applaus fra det store publikumme­t som møtte opp for å se treningska­mpen.
 ??  ?? KJEMPET: Jesper Munk fikk også sin første kamp for ØIF, og gjorde også han en god kamp.
KJEMPET: Jesper Munk fikk også sin første kamp for ØIF, og gjorde også han en god kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway