Aftenposten

– Vi skal angripe Vardar

- EIVIND HUSTAD EVJEN Lerkendal

Rosenborg-kaptein Mike Jensen er svaert offensiv før kveldens Europa League-oppgjøret mot Vardar.

Rosenborg spiller sin første kamp på Lerkendal i gruppespil­let kl. 19.00. Etter det grusende 0–4-tapet for Real Sociedad i San Sebastián, uttalte RBKtrener Kåre Ingebrigts­en at kun seier er godt nok mot Vardar.

Det makedonske hovedstads­laget er antatt betydelig svakere enn Real Sociedad. Vardar tapte nemlig 0–5 for Zenit i første gruppespil­lkamp, og er i samme båt som Rosenborg etter én runde.

– Annerledes enn Real Sociedad

RBK-kaptein Mike Jensen ser frem til en kamp hvor trønderne kan få kampen inn på sine egne premisser.

– Jeg ser frem til en kamp hvor det er mer offensivt spill i tankene. Vi skal angripe. Det blir nok litt annerledes enn mot Real Sociedad. Her kan vi få kampen inn på våre premisser, sier Jensen.

– Det har løsnet litt for oss i høst fordi vi har fått mer tid sammen med nye lagkamerat­er. Nå merker vi at vi er blitt bedre kjent med hverandre.

RBK-trener Kåre Ingebrigts­en er helt enig med sin kaptein, men sier at jobben er vanskelige­re for Anders Trondsen enn for Samuel Adegbenro.

– Det er vanskelige­re med relasjonen­e på midtbanen for Trondsen enn det er i angrepsrek­ken. Men nå ser vi tegn på at ting begynner å sitte, sier Ingebrigts­en og fortsetter:

– Nå slipper spillerne seg mer løs, og vi er et mye bedre kollektiv nå enn vi var i sommer.

– Vardar er et godt lag

Ingebrigts­en mener at Vardar er på samme nivå med sitt eget lag.

– De slo ut Fenerbahçe og Malmö, så det blir en vanskelig kamp uten tvil. Men vi skal gå offensivt ut, lover RBK-treneren.

Flere RBK-spillere har hatt noen småskader opp mot kampen, blant andre Samuel Adegbenro og Nicklas Bendtner som ble skadet mot Lillestrøm, men Kåre Ingebrigts­en friskmelde­r begge to. André Hansen og Pål André Helland derimot, kan ikke RBK-treneren si for mye om.

RBK-Vardar kl. 19.00 MAX

 ?? FOTO: EIVIND HUSTAD EVJEN ?? Kåre Ingebrigts­en (t.v.) og Mike Jensen tror det blir en helt annen kamp mot Vardar enn mot Real Sociedad.
FOTO: EIVIND HUSTAD EVJEN Kåre Ingebrigts­en (t.v.) og Mike Jensen tror det blir en helt annen kamp mot Vardar enn mot Real Sociedad.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway