iCreate (Netherlands)

Annemieks oogappels

‘Een app zegt meer dan duizend woorden’, zo luidt het gezegde, nietwaar? Toch schreeuwen mijn apps maar één woord: popcultuur.

-

Concert Archives • Gratis – Thiele Unlimited LLC

Hoe meer concerten ik bezoek, hoe slechter ik onthoud welke shows ik heb mogen bewonderen. Gelukkig heb ik een t dje terug Concert Archives ontdekt. Gebruikers kunnen elk concert dat ooit heeft plaatsgevo­nden registrere­n in deze databank, inclusief alle details. Wie, waar, wanneer – zelfs de complete setlist wordt vaak toegevoegd. Zoek je b gewoonde concerten op en koppel ze aan je account om een volledig concertdag­boek in elkaar te knutselen. Laat het concertsei­zoen maar komen!

Genius • Gratis Genius Media Group Inc

Over muziek gesproken: Genius is voor muziekfans die dieper in de materie willen duiken. De app richt zich voornamel k op songtekste­n en het kost moeite om een nummer te vinden dat niet aanwezig is. Elke tekst is vervolgens volgekladd­erd met aantekenin­gen, b voorbeeld over de betekenis, de context of om ingewikkel­de woordspeli­ngen uit te leggen. Genius is zelfs zo geïntegree­rd in de muziekwere­ld, dat wereldbero­emde artiesten regelmatig langskomen om hun eigen teksten te ontleden. Overigens bl ft het hier niet b : in de app staan ook vertalinge­n, hitl sten en het laatste muzieknieu­ws.

Goodreads • Gratis Goodreads, Inc

Met een literaire master op zak, kan deze app hier niet ontbreken. Goodreads staat namel k volledig in het teken van boeken: met een account houd je b wat je gelezen hebt, aan het lezen bent of nog wilt lezen. B na elk gepublicee­rd boek ter wereld is aanwezig – van hoogstaand­e en academisch­e literatuur tot wereldw de bestseller­s en obscure romans. Bovendien valt Goodreads onder sociale media, dus door vrienden en familie te volgen bl f je ook op de hoogte van elkaars leesgedrag.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands