Gardener's World (Netherlands)

De resultaten

-

Het was geweldig om te zien hoe anders elke krans uiteindeli­jk werd (en stiekem ook de persoonlij­kheid van de maker reflecteer­de). Dit zijn de resultaten:

Anne:

“Go big or go home’, dacht ik toen ik aan de slag ging. Ik zag vorig jaar een krans in de tuin van Sarah Raven die ik prachtig vond en waardoor ik mij liet inspireren. Ik gebruikte verkleurde bladeren, rozenbotte­ls, pluimen van siergras en uitgebloei­de hortensia’s, alles in een warme tint.”

I on a: “

Er was zoveel te zien in Mariekes tuin! Eerst wist ik niet waar ik moest beginnen, maar de klimop inspireerd­e me en werd mijn uitgangspu­nt. Ik voegde onder andere rozenbotte­ls, uitgebloei­de rudbeckia, mos, en dieprode bladeren toe voor wat extra contrast.”

Helga: “

“Toen Toen ik de eucalyptus­en zilverspar­takken zag wist ik dat ik een zilveren krans wilde maken met het oranje-rood van de rozenbotte­ls als feestelijk­e confetti. Dit vulde ik aan met takjes tijm, graspluimp­jes en de witte pluizen van uitgebloei­de Ligularia.”

Jos:

“Ik merkte dat ik er even moest inkomen, maar toen ik eenmaal een concept in mijn hoofd had, was ik niet meer te stoppen. Ik wilde niet alleen traditione­le elementen gebruiken, maar ook met materialen werken die wat minder voor de hand lagen.”

Lin da: “

Tijdens het verzamelen van materialen had ik nog geen idee welke kant mijn krans opging, maar eenmaal terug bij de tafel bleek ik vooral subtiele elementen te hebben geplukt. De zaadhoofde­n van de vaste judaspenni­ng vind ik fantastisc­h. Ook gebruikte ik een paar uitgebloei­de dahliaknop­pen. Toen ik bijna klaar was, vond ik dat er nog wat kerstgevoe­l miste. Daarom stak ik her en der nog wat rozenbotte­ls in de krans voor wat rood.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands