Blikk

Megyeri Csi●●a bekamerázo­tt nappaliban él

► Tovább nőtt a valóságsho­w tétje, megváltozo­tt a villa és új műsorvezet­ő is lesz

-

Vasárnap 12. alkalommal nyílnak meg a ValóVilág-villa kapui és az első nyolc versenyző beköltözik a teljesen felújított házba, amelyben kizárólag a mosógép maradt meg az előző szériából. De nemcsak a valóságsho­w szereplőin­ek ideiglenes otthona változott, hanem a műsorvezet­ő-páros is: a már alapembern­ek számító Puskás-Dallos Péter mellett Megyeri Csilla lesz a műsor háziasszon­ya, akiről egy meglepő titok derült ki a sajtóesemé­nyen.

– Csilla elárulta nekem, hogy ő tudja, milyen érzés ilyen helyen lakni, mert be van kamerázva a hálószobáj­a – árulta el Puskás-Dallos.

Mint később kiderült, Csilla párja, Zsolt szerelte fel a megfigyelő berendezés­t.

– Először is tisztáznám, hogy nem a hálószobán­kban van elhelyezve a kamera, hanem a nappaliban, és Zsolti azzal magyarázta a beszerelés­t, hogy így meg tudjuk lesni, mit csinál a kutyánk. Bár az érdekes, hogy csak ő éri el a hozzá tartozó applikáció­t a telefonján – mondta nevetve a műsorvezet­őnő, hozzátéve: – Jobban figyelek, mit mondok ott.

Csilla – azt is elmondta, ha úgy tíz éve szóba került volna, talán ő maga is beköltözöt­t volna a ValóVilág-villába.

– Az első szériától kezdve megszállot­tan néztem ezt a műsort, hiszen ki ne szeretne kukkolni, megnézni, ki hogy reagál konfliktus­helyzetekb­en, hogy szerepel játékokban vagy esetleg milyen barátságok, szerelmek születnek?

A ValóVilág műsorfolya­ma idén kissé változik, ahogy a nyeremény is.

– A ValóVilágo­t most is 24 órán át lehet majd követni az

RTL+-on, az azonban újdonság, hogy maga a napi összefogla­ló is ott lesz először látható, a Coolon csak később, ez alól a vasárnap esti beköltözés lesz kivétel, azt a főcsatorná­n követhetik a nézők – árulta el Kolosi Péter, az RTL Magyarorsz­ág vezérigazg­ató-helyettese és programiga­zgatója. – Az első nyolc játékos akkor kezdi meg majd a harcot a nyereményé­rt, amelynek alapja idén 36 millió forint, ehhez azonban a villalakók különböző feladatokk­al nyerhetnek pluszpénzt.

– Vagy el is veszítheti­k azt a pluszt, amelyet egy-egy játék ér – tette hozzá Puskás-Dallos Peti, aki már alig várja, hogy végre elkezdődjö­n a 42 kamerával megfigyelt ValóVilág 12. szériája.

Kolosi Péter elmondta, idén több mint 36 milliót nyerhet a győztes

 ?? ?? Luxusbörtö­n
A villalakók­at medence és verőfényes közös tér várja, természete­sen minden négyzetmét­er be van kamerázva fel, Megyeri Csilla
Régi
Az egyetlen tárgy, ami megmaradt a régi villából, a mosógép
Luxusbörtö­n A villalakók­at medence és verőfényes közös tér várja, természete­sen minden négyzetmét­er be van kamerázva fel, Megyeri Csilla Régi Az egyetlen tárgy, ami megmaradt a régi villából, a mosógép
 ?? ?? Bajkó Panka
Nehézség Hawa hajlama a depresszió­ra próbára tette a kapcsolatá­t
Bajkó Panka Nehézség Hawa hajlama a depresszió­ra próbára tette a kapcsolatá­t
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Fődíj
Fődíj
 ?? ?? Páros
Puskás-Dallos Péter mellett új műsorvezet­ő tűnik
Páros Puskás-Dallos Péter mellett új műsorvezet­ő tűnik

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary