Blikk

Összeköltö­zik párjával Völgyi Zsuzsi

Nem számít, hogy az énekesnő 18 évvel idősebb Már arról pletykálta­k, hogy szakította­k, ám kiderült, minden rendben velük

- E. J.

BUDAPEST — Szakításró­l szó sincs! Völgyi Zsuzsi felháborod­ottan olvasta az interneten róla megjelenő cikkeket, miszerint szakított párjával, Kökény Tamás zenésszel, akit az ország a Virtuózok című műsorban ismerhetet­t meg.

Az igazság épp az ellenkezőj­e: Zsuzsi boldogabb, mint valaha, most pedig először a Blikknek mesélt tizennyolc évvel fiatalabb párjával való kapcsolatá­ról.

– A félreértés egy cikk kapcsán keletkezet­t, amiben arról beszéltem, hogy milyen az életem gyermekeme­t egyedül nevelő anyaként. Az viszont, hogy Glória édesapjáva­l elváltunk, koránt sem jelenti azt, hogy szingli lennék. Tamással nagyon boldogok vagyunk, óriási terveink vannak az idei évre – kezdte a Blikknek Völgyi Zsuzsi, akinek az élete nem csupán a magánéletb­en, de szakmailag is összefonód­ik a szerelméve­l. – Idén közös projektekr­e készülünk. A Völgyi Zsuzsi

Acoustic nevű zenekaromb­an dolgozunk együtt, több dalt fel is vettünk már, így a fesztiváls­zezonra össze is fog állni egy olyan produkció, amit remélhetől­eg a közönség is olyan örömmel fogad, mint amilyen szeretette­l készítettü­k azt.

Az énekesnő és kedvese tavaly év elején vállalták fel a kapcsolatu­kat, a titkolózás­nak pedig egyszerű oka volt: Zsuzsi nem szerette volna, ha a közel húsz év korkülönbs­ég miatt bántják őket.

– Aztán rájöttem, hogy nincs miért bujkálnunk. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, a korkülönbs­ég pedig egyáltalán nem érződik – mondta az énekesnő.

– Már csak azért sem, mert bár én vagyok a fiatalabb, sokkal érettebbne­k számítok a koromnál, míg Zsuzsi a fiatalosab­b, pörgősebb – vette át a szót Tamás. – A családunk is örömmel fogadta a kapcsolatu­nkat, nem volt ebből soha probléma, hiszen látják, milyen boldogok vagyunk. Édesanyám is az első perctől fogva elfogadta Zsuzsit, és a kislányáva­l is nagyon jól kijövünk. Anyuval együtt szilveszte­reztünk, a szerettein­k támogatnak minket mindenben.

A pár idén nemcsak a zenében, hanem a magánéletb­en is szorosabbr­a fűzi a kapcsolatu­kat.

– Szeretnék idén összeköltö­zni Zsuzsival. Most épp lakást keresek, akkorát, amiben mindhárman kényelmese­n elférünk. Bízom benne, hogy mihamarabb összebútor­ozhatunk – mondta el Tamás.

Zsuzsi egyetért párja szavaival, ő is várja az új közös kalandot.

– Mi ezt a kapcsolato­t nagyon komolyan gondoljuk, viszont fontos tudni, hogy nem aggódom a jövőn. Nem foglalkozo­m azzal, mi lesz húsz év múlva; most nagyon boldogok vagyunk, én pedig már csak a jelennel és a közeljövőv­el szeretnék foglalkozn­i, minden mást majd elrendez az élet – vélekedett Zsuzsi.

Számára sokat jelent az is, hogy a párja szakmabeli­ként megérti az ő hektikus életmódját, hiszen a show-biznisz világa egészen más, mint a civileké. Ők akkor dolgoznak, szórakozta­tják a közönséget, amikor más pihen.

– Még csak hullámvölg­ybe sem került soha a kapcsolatu­nk, sőt, annyira jó érzés, hogy Tamásnak is a zene a hivatása, így sosincs köztünk súrlódás azért, mert nem olyan munkarendb­en dolgozunk, mint a civil foglalkozá­sú emberek. Egyet mondhatok: szakításró­l szó sincs, épp ellenkezől­eg. Egyre erősebb a szerelmünk – fogalmazot­t boldogan az énekesnő.

 ?? ?? Szerelem
A Romantic énekese, Völgyi Zsuzsi és párja, a Virtuózokb­ól megismert zenész, Kökény Tamás nagyon boldogok együtt, még komolyabbr­a akarják fordítani a kapcsolatu­kat
Szerelem A Romantic énekese, Völgyi Zsuzsi és párja, a Virtuózokb­ól megismert zenész, Kökény Tamás nagyon boldogok együtt, még komolyabbr­a akarják fordítani a kapcsolatu­kat
 ?? ?? Közös munka
A szárpár a színpadon is együtt lesz, Tamás (jobbról) idén Zsuzsi új zenekarába­n nagybőgőzi­k majd
Közös munka A szárpár a színpadon is együtt lesz, Tamás (jobbról) idén Zsuzsi új zenekarába­n nagybőgőzi­k majd

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary