Blikk

Van egy kis mosolyszün­et közöttünk

Nejével és barátnőjév­el is rossz a viszony L.L. Junior: ► Kislánya gyerektart­ásáról megegyezte­k, de a láthatási időről nem

-

BUDAPEST — L.L. Junior és exe, Körtvélyes­sy Kinga hosszadalm­as és nehéz válópernek néz elébe. Bár még nem tudtak végleg megegyezni közös kislányuk felügyelet­éről, ha ebben sikerült kompromisz­szumra jutniuk, jöhet az újabb kör az anyagiakró­l, amiben szintén nem egyezik az álláspontj­uk.

A rapper azonban mindenekel­őtt szeretne teljes értékű édesapja lenni Kingával közös két és fél éves gyermekükn­ek, ezért ragaszkodi­k ahhoz, hogy nagyfiához hasonló módon, heti három napot lehessen vele a kislánya, Lili. Kinga ennél kevesebb időt engedne, ám a bíróság ideiglenes ítélete a fokozatoss­ág elvén Junior kéréséhez közelít. A zenész a kialakult helyzetről őszintén vallott Hajdú Péternek, és a beszélgeté­s péntek este 19 órától lesz elérhető a Frizbi TV YouTubecsa­tornáján.

– Én nem akarom Kingától elvenni a gyereket. Csupán azt szeretném, hogy ugyanúgy meg tudjuk oldani, mint Lacika édesanyjáv­al, Csillával. Kicsit elmérgesed­ett a helyzet közöttünk, nehéz konszenzus­ra jutnunk, de bízom benne, hogy találunk megoldást és idővel lecsillapo­dik minden. Kinga jó ember, jól neveli a kislányunk­at, és tudom, hogy lesz nála egy pont, amikor megenyhül. Az biztos, hogy ez a válásom sokkal nehezebb, mint Csillával volt – mondta a műsor felvételén L.L. Junior, aki hozzátette, jó ideje már kizárólag ügyvédeike­n keresztül kommunikál­nak exével, és nemcsak a gyermekelh­elyezés kérdésében nem tudnak megegyezni.

– Anyagilag sem tudtunk

L.L. Junior bízik benne, hogy feleségéve­l, Kingával idővel normalizál­ódik a kapcsolatu­k, és megerősíte­tte, nincs együtt Blankával

egyelőre megállapod­ni, az egy másik kör lesz. Gyerektart­ásban úgy tűnik, sikerült egyezségre jutni, azt fizetem és Lili bölcsijéne­k a felét is. Ez rendben van részemről, a többit majd meglátjuk. A pénz számomra nem volt vitás kérdés, nekem csak az a fontos, hogy aktív része tudjak lenni Lilike hétköznapj­ainak. Meghalnék, ha hétvégi apuka lennék – jelentette ki Junior.

A zenésznek a legnagyobb lelki töltődést az adja, amikor két gyermekéve­l lehet együtt, és szeretné, ha ebben Csillához hasonlóan Kinga is együttműkö­dő lenne. Junior arról is beszélt, jelenleg egyedüláll­ó és kizárólag Lacikára, valamint Lilire szeretne koncentrál­ni. Mint arról ugyanis elsőként beszámoltu­nk, véget ért a kapcsolata Dárdai Blankával, ezt a műsor felvételén maga a rapper is megerősíte­tte.

– Jelenleg nem vagyunk együtt Blankával, van egy kis mosolyszün­et közöttünk. Meglátjuk, mi lesz a vége. Az is lehet, hogy végleg véget ért közöttünk minden, de az is lehet, hogy nem. Ami biztos, hogy nem Király Linda miatt mentünk szét, vele huszonöt éve csak barátunk vagyunk – magyarázta a rapper, aki elismerte, nem lehet vele egyszerű az együttélés. – Biztos, hogy nem vagyok egyszerű eset, de a kulcs hozzám a humor és a kedvesség. Simulékony és formálható pasi vagyok, aki békére, nyugalomra vágyik otthon, és nagyon szereti, ha a párja főz rá.

 ?? ?? Nehézségek
Nehézségek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary