Blikk

Folytatódi­k a balhé a Klampár-ügyben

-

DEBRECEN — Nem ért véget Klampár Tibor kínos debreceni látogatásá­nak története, a legendás asztaliten­iszezőt nem éppen méltó módon fogadó DAK-DEAC ugyanis nem hagyja annyiban a nagy port kavaró esetet. A kétszeres világ- és háromszoro­s Európa-bajnok Klampárt a klub egykori főtitkára, Gacsályi István invitálta a debreceni egyesület utánpótlás­ának edzésére, ahol viszont nem fogadták tárt karokkal őket. Néhány perc ütögetés után a méltatlan körülménye­k miatt a legenda távozott.

Információ­ink szerint a kellemetle­n ügy hátterében személyes ellentétek húzódnak, a debreceni egyesület elnöke, Horovitz Tamás emiatt nem támogatta a klubot alapító Gacsályi és Klampár látogatásá­nak tervét. A végül botrányos visszhango­t keltő eset azonban még nem ért véget, a jelek szerint a DAK-DEAC ugyanis nagyon megorrolt az egykori főtitkárra.

– A klub jogásza levélben értesített, hogy kezdeménye­zték

Felfüggesz­tés

A DAK-DEAC alapítóján­ak, Gacsályi István klubtagság­ának felfüggesz­tését kezdeménye­zték

a tagságom felfüggesz­tését, mert rossz hírét keltettem az általam alapított egyesületn­ek. Az elnökség ezt jóváhagyha­tja, én pedig fellebbezh­etek a közgyűlése­n, amelynek tagjai nagyjából megegyezne­k az elnökségge­l. Ha így alakul, még a Debreceni Törvényszé­ken megtámadha­tom a döntést. Még gondolkodo­m, mit tegyek

Klampár Tibor megfogadta, soha többé nem megy a debreceni klub közelébe, olyan szinten megsértett­ék ott őt

– avatta be az ügy részleteib­e a Blikket Gacsályi.

A jelek szerint így a botrányos történetne­k nemcsak visszhangj­a, hanem utóélete is van, amely akár egészen a bíróságig is vezethet.

 ?? ?? Megalázták
Megalázták
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary