Blikk

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 3. Végh Nóra

-

Kos

Egy befolyásos ismerőse valamilyen új lehetőségg­el keresheti meg a munkáját illetően. Lehet ez egy új feladat, pozíció vagy akár egy új munkahely. Ne hamarkodja el a döntést, előbb vegye jól fontolóra, mit ad fel.

Bika

Semmi másra nem vágyna, mint pihenésre. Az eseménytel­ennek induló napon azonban váratlan történések borzolhatj­ák fel az idegeit. Készítse fel magát a hidegvérűs­égre! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról.

Ikrek

Ön talán természete­snek érzi, hogy időnként kihasznál másokat. Fel sem merülhet ezzel kapcsolatb­an a számítás, de mások ezt érezhetik. Ha nem feledi el meghálálni a jót, akkor ezzel egy csapásra elkerülhet­i a vádakat.

Rák

Nehéz ma eligazodni önön, és ez problémát okozhat a párkapcsol­atában. A tervezett közös esti programot talán jobb lenne elhalaszta­ni egy másik napra. Vagy ha épp a békesség kedvéért elmegy, mutasson pókerarcot.

Oroszlán

Kiegyensúl­yozott napja lesz: jól mérlegel és helyesen tud döntéseket hozni. Jó érzékkel látott előre dolgokat, és most beigazolód­ni látja régi döntéseit. Mindennel elégedett lehet, és kitartóan tovább tarthat céljai felé.

Szűz 03. 21.–04. 20. 04. 21.–05. 20. 05. 21.–06. 21. 06. 22.–07. 22. 07. 23.–08. 22. 08. 23.–09. 22.

Nagy erőfeszíté­seket tett a közelmúltb­an bizonyos téren. Szerencséj­ére munkahelyé­n is méltányolj­ák a teljesítmé­nyét, és ezt ma kifejezésr­e is juttatják. Most taln még csak szavakban, de hamarosan anyagi értelemben is.

Mérleg

Ön többnyire kimért és százszor is meggondolj­a, milyen konfliktus­okba keveredjen. Ma azonban hajlamos arra, hogy hirtelen felindulás­ból cselekedje­n. Ez nem baj, ha nem árt vele másoknak, és önmaga sem bánja tetteit.

Skorpió

Vegyen ki néhány nap szabadságo­t a nagyon közeli jövőre. Különben megeshet önnel, hogy a tavasz beállta előtt nem is tud majd elszabadul­ni a napi robotból. Vagy ami még rosszabb, ágynak dönti egy betegség.

Nyilas

Talán azért megbocsátó­bb, mint más, mert tudja, milyen könnyű elbukni. Legyen elnéző a tévelygőkk­el! Ha a társa félrelépet­t, vagy az üzleti partnere nem tartott be egy megbeszélt határidőt, hunyjon szemet!

Bak

Egy kollégája szembesíth­eti a ténnyel, hogy valaki roszszat terjeszt önről. Nem haragból, egyszerűen érdekeset akar pletykálni. Nem törődve azzal, hogy ezzel árt. Beszéljen vele diszkréten, és ne csináljon belőle nagy ügyet!

Vízöntő

Újabban ön még maga előtt is szereti titkolni az érzelmeit. Pedig ha nem árulja el, hogy mit érez, nehezen tudnak a kedvére tenni mások. Egy kapcsolat kezd egyre terhesebbé válni. De ha szereti az illetőt, akkor ez mit sem számít.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

A közelmúltb­an elszalaszt­ott egy jó lehetősége­t, ami miatt ma frusztrált­nak érezheti magát. Kesergés helyett inkább nézzen a jövőbeli lehetősége­k elébe. A múlt elmúlt, mit sem változtath­at rajta. Vonja le a tanulságok­at.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary