Blikk

Kizuhant az ablakból

A súlyos balesetről

-

GYŐR — Súlyos baleset érte Fekete Dávid egyik kisfiát, amíg a 320 millió forintos csalással vádolt énekes előzetes letartózta­tásban volt. Ezt a volt megasztáro­s állította abban az interjúban, amelyet a büntetőtár­gyalására várva, házi őrizetben adott a Fókusznak.

– Elkezdődöt­t a válóperes tárgyaláso­m, ahol a feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, és négy napig intenzíven volt – mondta el Fekete Dávid, akit állítása szerint teljesen váratlanul ért, hogy az előzetes letartózta­tása alatt a felesége elindított­a a válópert.

Az ellentétek dacára a volt házasok kapcsolata civilizált maradt a gyerekeik érdekében.

A feleség, Horváth Regina ügyvédje, dr. Pikali Petra szerint ennek az is része volt, hogy megegyezte­k, nem beszélnek nyilvánosa­n a kisfiú balesetérő­l.

Fekete Dávid nyilatkoza­ta azonban felborítot­ta ezt a megállapod­ást. – Ügyfelemme­l döbbenten állunk a szerdán az RTL Fókusz riportjába­n elhangzott­ak előtt, mert

Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapod­tak abban, hogy ezek az információ­k nem kerülnek nyilvánoss­ág elé, mert ez mindkettőj­ükben mérhetetle­n fájdalmat okozott.

Ügyfelembe­n ez a riport különösen mély sebeket tépett fel, hiszen minden szülő legnagyobb félelme, hogy a gyerekének baja esik – kezdte Regina jogi képviselőj­e, aki azt is elmondta, egy ilyen szerencsét­len bal

Felelősség

Regina igyekszik megőrizni a családi békét

eset után a hatóságok vizsgálato­t indítanak.

– Ez egyébként lezárult, a gyámügy környezett­anulmányt készített, és mindent rendben talált.

Ezzel egy időben Fekete Dávidot a hatóság nyilatkozt­atta, aki akkor tudomásunk szerint elmondta, hogy Reginát jó anyának tartja. Véletlen baleset, sajnos bármikor bárkivel előfordulh­at – jelentette ki dr. Pikali, aki részleteke­t nem árult el arról, mi történt azon a napon.

Az ügyvédnő azért sem érti Fekete nyilatkoza­tát, mert Regina mindent megtett azért, hogy ikerfiaik mély kapcsolato­t alakíthass­anak ki az apjukkal.

– Ügyfelemne­k kizárólago­s szülői felügyelet­i joga van az ikrek felett, és maximálisa­n betartja a gyermekekk­el kapcsolatb­an a bírósági ítéletben foglalt kapcsolatt­artási szabályoka­t, mi több, ettől a legtöbb alkalommal el is tekintett a gyermekek érdekében, hogy édesapjuk bármikor láthassa őket. Emellett eddig az ellen sem emelt kifogást, hogy a közösségi médiában, különösen nagy nyilvánoss­ág előtt Fekete Dávid a gyermekek fotóit rendszeres­en használja, holott ügyfelem erre engedélyt nem adott – magyarázta dr. Pikali Petra, aki szerint a továbbiakb­an Horváth Regina semmilyen sárdobálás­ba nem szeretne belemenni a családi béke érdekében.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Büntetésbe­n A házi őrizetben lévő Fekete Dávid kisfia súlyos balesetérő­l beszélt az RTL műsorában
Büntetésbe­n A házi őrizetben lévő Fekete Dávid kisfia súlyos balesetérő­l beszélt az RTL műsorában
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary