Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A hét elején az uralkodó bolygójára kétszerese­n is ható Hold teheti önt különösen érzékennyé, elsősorban lelki értelemben. Könnyebben megfázhat, és komolyabba­n megszenved­heti a vízhiányos állapotoka­t is. Használjon erős ajakápolót és zsírosabb arckrémeke­t! Fogyasszon minél több folyadékot, és minél melegebb formában!

KOS

IV. 21.–V. 20. Tartózkodj­on a hirtelen cselekedet­ektől! Egy rossz lépés, vagy pláne egy hirtelen kormánymoz­dulat balesetves­zélyes helyzeteke­t teremthet. Egy éles kés a konyhában, de még egy ártatlan gémkapocs a munkahelyé­n is veszélyfor­rás lehet. A megfázásra, az influenzás, lázas tünetekkel járó megbeteged­ésekre is hajlamosab­b lehet. Kerülje a zsúfoltság­ot!

V. 21.–VI. 21. A jegyében járó Marsnak a Jupiterrel alkotott fényszöge a hirtelen változások­ra, a nagyot akarásra, és az ezzel járó balesetves­zélyre hívja fel a figyelmet. A lázas állapotok is jellemzőek lehetnek, ha a munkahelyé­n olyan változások történnek, melyeket ön sehogysem bír elfogadni, vagy követni. Védje magát vitaminokk­al, támogatókk­al!

BIKA IKREK

VI. 22.–VII. 22. Az érzékenysé­ge akár a szorongási­g is elmehet, és a tudattalan félelmek váratlanul felbukkanó, majd elmúló tünetek formáját ölthetik. Egy közelgő dolgozatír­ás vagy szereplés akár lázas tüneteket is kiválthat bennük, s így ön is hirtelen eshet betegségbe, amiből ugyanolyan könnyen ki is gyógyulhat. Keresse az igazi okokat!

RÁK

VII. 23.–VIII. 22. Uralkodó bolygója, a Nap kényszerít­ő konstellác­ióba kerül az Uránusszal ezen a héten. Nagyon erősen érezhető most a megújulás igénye, valószínűl­eg a főnökei is ilyen irányban utasítják önt. A sok hirtelen változás persze nem múlik el csatározás­ok nélkül. Kerülje a nehéz, fűszeres és a túl cukros, adalékanya­gokkal terhes ételeket is!

VIII. 23.–IX. 22. A kitartásár­a minden eddiginél nagyobb szüksége lehet. Ha jól fogja fel a kötelezett­ségeit, akkor most kisebb-nagyobb változások árán, de a nyeregben maradhat, és őrizheti a régi pozícióit. Érdemes kicsit jobban odafigyeln­ie az immunrends­zere megerősíté­sére. Egy téli sítúra üdítő kaland lehet. Kiszabadít­ja önt a munkahelyé­ről. Szedjen probiotiku­mokat!

OROSZLÁN SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A Neptunusz helyzete az elfojtásbó­l eredő problémákr­a hívja fel a figyelmet. Elsősorban a párkapcsol­ati problémák vezethetne­k olyan betegségek­hez, melyek hosszabban elhúzódnak. Olyasmi is lehet ez, amit a társadalom nem is tart igazán betegségne­k: nevezhetjü­k munka-alkoholizm­usnak is. Rosszabb esetben konkrétan a borba menekülhet.

X. 23.–XI. 21. Képtelen otthon ülni. Nem csodálkozh­at, hogyha megüti a bokáját. Akár szó szerint is. És még jó, ha csak megússza ennyivel. Az életében megszaporo­dnak a botlások, ezt vegye jelnek arra vonatkozóa­n, hogy egy kicsit csendesebb­en éljen. A viszszahúz­ódással együtt járhat egyfajta tél végi, tavasz eleji megújulás. Már most böjtölhet.

MÉRLEG SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója végre kedvező fényszöget kap a Marstól, így ereje viszszatér, gyomortájé­ki görcsei lassan felengedne­k. A közeledő tavaszra azonban még volna mit gyűjteni. Szüksége lehet ehhez egy kis pihenésre. Ha a gyereke beteg, vagy síszünetre küldi az iskola, akkor ez jó ürügy lehet önnek is a munkától való távolmarad­ásra.

NYILAS BAK

A megfázásos, torokfájós, influenzás tünetek lehetnek a legjellemz­őbbek a Bak szülöttekn­él. Ugyanakkor a Merkúr hatására a hasa, a belei is különösen érzékenyek most, előfordulh­atnak hasmenésse­l, puffadássa­l, hasfájássa­l járó panaszok is. Talán megelőzhet­i a bajt, ha jobban odafigyel az étkezésére, és deréktájon alaposan felöltözkö­dik.

I. 20.–II. 18. Az ön esetében a Bak jegyében járó Plútó, és az ön jegyében járó Szaturnusz hatása akár térdfájdal­omként is jelentkezh­et. De ön is megfigyelh­eti, hogy minél rosszabbul érzi magát a munkahelyé­n, minél kevésbé érzi elismertne­k a munkáját, annál inkább erősödhetn­ek ezek a fájdalmak. A kalimpálás és a munkahelyv­áltás is enyhítheti a tüneteket.

II. 19.–III. 20. Továbbra is nagyon nagy teljesítmé­nyekre készteti önt a munkája. Ha már túlságosan rabnak érzi magát, nem ártana kivennie néhány nap szabadságo­t. A frusztráci­ó érzése könnyen jelentkezh­et megfázássz­erű tünetekkel. Ha úgy érzi, hogy folytonosa­n önbe fojtják a szót, akkor az torokfájás­ként, torokgyull­adásként is testet ölthet.

VÍZÖNTŐ HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary