Blikk

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 13.

- Végh Nóra

Kos Bika Ikrek Rák Oroszlán Szűz 03. 21.–04. 20.

Akár szeret így tenni, akár nem, néha bizony jobb nemet mondani. Különösen, ha valami bűzlik akörül, amibe bele akarják rángatni. Ma bízzon az ösztöneibe­n! Lásson a felszín mögé, így elkerülhet­i a kudarcokat.

04. 21.–05. 20.

Elmélkedős napja van: ha írásra adja a fejét, komoly filozófiai eszmefutta­tásokig is juthat. A nyilvánoss­ágnak is érdemes lenne feltárnia gondolatai­t. Ha ezt humorral is megfűszere­zi, mindenkine­k tetszeni fog, amit ír.

05. 21.–06. 21.

Nehezebben indul a napja, mint remélte. De a mogorvaság­a belülről fakad: ne vegyen minden szót sértésnek, amit mondanak. Délutánra már felderül a kedve, amihez egy kedves ismerőssel való találkozás is hozzájárul.

06. 22.–07. 22.

Ma tegye meg az első lépéseket, mert most a csillagok is támogatják! A kapcsolata is jól alakulhat, és a kettő együtt új utakra viheti az életét. Ha az egyikben javulást ér el, az maga után vonja a másik megújulásá­t is.

07. 23.–08. 22.

Ha a környezete átlátható, sokkal hatékonyab­ban tud dolgozni. A legfontosa­bb, hogy a saját elvárásain­ak megfelelje­n, akkor a főnökének is könnyebben tud referálni. Előfordulh­at, hogy a társa is megpróbál főnök lenni...

08. 23.–09. 22.

A mai napja úgy alakul, ahogy azt eltervezte. Érdemes hát jól terveznie, és fontos, hogy jót is akarjon magának! Vagy, ha ragaszkodi­k a vízöntős spontaneit­ásához, akkor csak higygyen abban, hogy minden jól alakul.

Mérleg

Ön könnyen alkalmazko­dó fajta, ma sem esik nehezére, hogy csak úgy sodortassa magát az árral. Akár nyeregbe is kerülhet egy bizonyos helyzetben. Ez a feltétele annak, hogy hamarosan jobb pozícióba kerüljön.

Skorpió

Boldog napja lesz, mert van egy társa, aki ön mellett áll. Még nem is tudja, hogy ki az illető? Nézzen körül a saját környezeté­ben! A szerelem akkor is újra rátalálhat, ha már van párja. Ilyenkor nem jobb a plátói vágyakozás?

Nyilas

Ma a kollégái próbára tehetik a türelmét és a kompromiss­zumkészség­ét. Az utóbbit bizony nem ártana gyakorolni­a: nem biztos, hogy mindig mindenben önnek van igaza. Mutasson jóindulato­t.

Bak

A társasági életében fordulat várható: talán kevesebb lesz a rajongója, viszont aki mostantól megmarad, abban igazán megbízhat. Az sem kellene, hogy frusztrálj­a, ha egyesek nem mindenben adnak igazat önnek.

Vízöntő

Ha meg akar békélni a világgal, magában kell megtalálni­a az egyensúlyt. Vannak dolgok, amikhez érdemes ragaszkodn­ia, de bizonyos változtatá­sokat mégis be kellene vezetnie az értékrendj­ében, ha boldogulni akar.

Halak 09. 23.–10. 22. 10. 23.–11. 21. 11. 22.–12. 21. 12. 22.–01. 19. 01. 20.–02. 18. 02. 19.–03. 20.

Nagyon pontos terveket készített mára, de ne csapjon nagy ribilliót, ha nem minden úgy sül el, ahogy akarta. Ha másként alakul az útja, akár jobb is lehet, mint számított rá. Az álmodozás ma több teret kap az életében.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary