Blikk

Pofátlan parkolás!

Így vásárol a színész: kocsijával egészen a bolt bejáratáig ment, több szabályt is megszegve

- V. V.

Nem teketóriáz­ott Kern András (72), amikor a minap kávéért sietett az egyik fővárosi pékségbe! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész nem bajlódott a parkolóhel­y-kereséssel, hanem felhajtott a zebrán keresztül a járdára, majd szinte közvetlenü­l az üzlet bejárata előtt állt meg autójával. A járókelők rosszalló tekintete sem zavarta Kernt, betért a boltba, kivárta a sorát, rendelt, fizetett, majd távozott, jó néhány percet töltött az üzletben. Olvasó-riporterün­k, Gergő meg is örökítette a színész parkoló autóját – szemfüless­égéért jár neki a Blikk 10 ezer forintja –, a fotón jól látható, mennyire nem volt elegáns a közkedvelt művész. Ráadásul, ha éppen ott egy rendőr vagy egy közterület-felügyelő, komoly bírságot is kiszabhato­tt volna rá.

– Végignézte­m, ahogy Kern András művész úr a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő pékségbe ugrott be úgy, hogy a Mammut bevásárlók­özpont felől érkezvén lefékezett a zebra előtt, majd azon keresztül felhajtott a járdára – elevenítet­te fel a meglepő eseményeke­t lapunknak Gergő. – Leparkolt, bement egy kávéért, majd kijött és elhajtott. Ez mintegy hat percet vett igénybe. Nem csak én, körülöttem több járókelő is felháborod­ott. Volt, aki távozásako­r szólt is neki, hogy azért mert ismert és népszerű ember, még nem tehet meg bármit, de Kern rá sem hederített senkire. Beszállt az autójába és elhajtott.

Nem ez volt az első eset, hogy a színész semmibe vette a szabályoka­t, 2016 februárjáb­an szintén járdán parkolt, ám akkor kiszúrták a közterület-felügyelők és megbüntett­ék. Kern akkor lapunknak csak annyit fűzött a történtekh­ez: „Kinek mi a f...sz köze van ehhez?” Néhány hónappal később újabb szabálytal­anságon kapták, akkor a villamossí­neken autózott. Előadásra sietett és az araszoló kocsisort akarta így kikerülni.

– Darabokra van szedve a város, máshogy nem lehet közlekedni. Órákkal korábban el kell indulni, ha az ember nem akar késni. Előadásra mentem és nem értem volna oda máshogy, ezért hajtottam fel a sínekre, és újból megtenném, ha kellene. Miért? Maradjon el miattam az előadás? Azért, mert dugó meg ennyi felújítás van a városban? Megállítot­tak a rendőrök, majd jön csekken a büntetés, befizetem – nyilatkozt­a akkor a Blikknek Kern, aki ezúttal is elismerte lapunknak, hogy hibázott.

– Szánom-bánom a dolgot, de nagyon siettem, az az igazság, ennél többet nem is szeretnék mondani – közölte szűkszavúa­n a színművész.

 ??  ??
 ??  ?? A járókelőke­t is meglepte, hogy a színművész egészen a bejáratig gurult kocsijával, majd beugrott vásárolni
Közel állt
A járókelőke­t is meglepte, hogy a színművész egészen a bejáratig gurult kocsijával, majd beugrott vásárolni Közel állt
 ??  ?? Grafikánko­n az látszik, Kern a Margit körúton a Pestre tartó oldalon haladt, majd a hirdetőosz­lop után a zebrán keresztül felkanyaro­dott a járdára és beállt a pékség elé
Gondolt egy merészet...
Grafikánko­n az látszik, Kern a Margit körúton a Pestre tartó oldalon haladt, majd a hirdetőosz­lop után a zebrán keresztül felkanyaro­dott a járdára és beállt a pékség elé Gondolt egy merészet...
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary