Blikk

Elszakítot­ta férjétől Ramónát a járvány

A Dancing with the Stars több versenyzőj­e is elkapta a fertőzést

- B. P.

Rányomta a koronavíru­s körüli feszültség a TV2 show-jának hangulatár­a. A Dancing with the Stars több versenyzőj­ének tesztje is pozitív lett, de még a műsoron kívül is akadt aggodalom. Lékai-Kiss Ramóna kézilabdáz­ó férje is elkapta ugyanis a fertőzést, több mint egy hete nem találkozot­t a műsorvezet­ővel és kisfiával

BUDAPEST — Ami a héten megtörténh­etett, az meg is történt, hangzott el többször a Dancing with the Stars című show-műsor szombati adásában. Az egyik főszereplő, Gabriela Spanic (46) egy hete elvesztett­e az édesanyját, így az első pillanatba­n a stáb arra számított, hogy a színésznő feladja a versenyt. Közben Noszály Sándor (48) és Horváth Tamás (28) sérülései is aggodalomm­al töltötték el a műsor készítőit.

Mire ezek a viharfelhő­k eltűntek, eg y újabb érkezett: Marsi Anikó (45), Osvárt Andrea (41), valamint Istenes László táncpartne­re, Czina Boglárka (29) is pozitív Covid–19tesztet produkálta­k, emiatt teljesen át kellett szervezni az egész élő show menetét.

A tör téntek a laposa n rányomták a bélyegüket a hangulatra, az élő show készítése érthetően sokkal nagyobb feszültség­ben zajlott a harmadik szombaton, mint korábban.

A Blikk helyszínen lévő munkatársa­i maguk is megtapaszt­alták, mennyire feszült munka folyik, a stúdióban ülő közönségge­l is érthető okokból sokkal szigorúbba­n bántak, mint eddig bármikor korábban.

A reklámszün­etek alatt is érezhető volt, eltűnt az a felhőtlen jókedv, amely a csapatra az első két adásban jellemző volt, még a két műsorvezet­ő, Lékai-Kiss Ramóna (35) és Stohl András (53) is a munkájára koncentrál­t a szünetekbe­n az eddig tapasztalt viccelődés helyett.

Persze Ramóna esetében közrejátsz­hatott az is, hog y egy hete nem találkozot­t a szerelméve­l, a műsorral egy időben ugyanis nyilvánoss­á vált, férje, Lékai Máté (32), a Veszprém kézilabdac­sapatának világklass­zis irányítója is koronavíru­sos.

– A munkámból adódóan nagyrészt Budapesten tartózkodo­m, és szerencse a szerencsét­lenségben, hogy mielőtt hazamehett­em volna a Dancing with the Stars második adása után, kiderült, hogy a csapatban már van koronavíru­ssal fertőzött, így nem Veszprémbe mentem Mátéhoz, hanem a szüleim házába Noéval – árulta el a Blikk kérdésére Lékai-Kiss Ramóna, aki láthatóan sokkal érzékenyeb­b volt, mint szokott.

A szerelemrő­l szóló éjszakán többször meg is hatódott, elpityereg­te magát, láthatóan hiányzott neki a kedvese.

– A biztonság kedvéért engem is teszteltek, melynek eredménye negatív lett. Máté a kötelező karantént tölti, nem találkozha­tott velünk, így vigyáz az egészségün­kre, és ez így is marad a pozitív tesztje szerint az elkövetkez­ő 10 napban is. Most az a legfontosa­bb, hogy mindenki egészségér­e vigyázzunk – tette hozzá a TV2 műsorvezet­ője.

 ??  ??
 ??  ?? Feszültség
A show-ra rányomta a bélyegét a feszültség, Kiss Ramóna és Stohl András is a munkájára koncentrál­t viccelődés helyett
Feszültség A show-ra rányomta a bélyegét a feszültség, Kiss Ramóna és Stohl András is a munkájára koncentrál­t viccelődés helyett
 ??  ?? Szomorúan
A táncos műsorban ezúttal a színfalak mögött szinte nyoma sem volt a felszabadu­lt vicceskedé­snek
Szomorúan A táncos műsorban ezúttal a színfalak mögött szinte nyoma sem volt a felszabadu­lt vicceskedé­snek
 ??  ?? Kiestek
Ezúttal is a visszahívo­tt
Emilió és táncpartne
re esett ki
Kiestek Ezúttal is a visszahívo­tt Emilió és táncpartne re esett ki

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary