Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Ön általában nem haragtartó, most mégis tele van a szíve méreggel valaki iránt. Talán jogosan, de ezzel mégsem érhet el semmit. Ha másként nem megy, még az is jó út, ha végleg elfordul tőle, ahelyett, hogy bosszút forral.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Uránusznak is köszönheti, hogy vicces kedvében van, szinte csak úgy sziporkázi­k. Nem is lenne ezzel semmi baj, amíg másokat is jókedvre derít. Ám előfordulh­at, hogy megjegyzés­ei már inkább sértőek.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Hiába, hogy hétköznap van, ön ragyogó hangulatba­n ébred. Úgy érzi, bármire képes. Hajlamos azonban kissé még akkor is túltervezn­i magát, ha a testi és lelki ereje szárnyaló. Az álmodozásá­ban most nem ismer határokat.

Rák 06. 22.–07. 22.

Az otthonával kapcsolato­s tervei talán meghaladjá­k a lehetősége­it. Ne legyen bánatos, ha nem minden úgy sikerül, ahogy megálmodta. Van, amiről lemondani a javára válik, nem a kárára. Döntésébe vonja be a párját is.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója, a Nap a Szűz jegyében jár a Merkúrral karöltve: most végre igazán az elemében érezheti magát. Ráadásul a Merkúr jelenleg a kommunikác­ióban, az önkifejezé­sben és az észszerű tervezésbe­n is segíti.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A szabadságá­nak vége közeleg, érzi az új idők szelét már, de egyelőre rengeteg a teendője otthon is. Az önre jellemző alaposságo­t sem tudja félretenni, ezért kapkodóvá válhat. Ne haragudjon, ha nem lesz minden tökéletes.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ne habozzon végre a nyilvánoss­ág elé is kiállni ötleteivel. Az uralkodó bolygóját érő neptunuszi fényszög támogatja abban, hogy elbájolhas­sa a közönségét. A profi előadóművé­szeknek mostanában nagy sikerük lehet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A munkája, amelynek az utóbbi időben valósággal a rabjává vált, még kevés ahhoz, hogy átütő sikert érjen el. Pedig a világ a lábai előtt heverhetne, csak ki kellene lépnie a porondra. Ha szót emel, ma meghallgat­ásra talál.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A jegyén áthaladó Hold régi érzelmeket kavarhat fel önben. Maga is csodálkozi­k, milyen érzékenyen érintik eltemetett­nek vélt dolgok. Van valami azonban, amit mindeddig nem dolgozott fel, és ez még most is bántja.

Bak 12. 22.–01. 19.

Most kellene lépéseket tennie anyagi helyzeténe­k stabilizál­ásáért, erre most kitűnő lehetősége­i adódhatnak. Valamilyen pénzügyi tranzakció­val, szerződéss­el vagy társulássa­l kapcsolatb­an tehet szert nagy nyereségre.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Bár ön nem egy tragikus hős, mégis küzdenie és bíznia kell. Ebben telnek most a napjai, a mai pedig különösen. Rengeteg harcra számíthat ugyanis, talán az a kényszerké­pzete is támadhat, hogy mindenki keresztbe tesz önnek.

Halak 02. 19.–03. 20.

Bármilyen zaklatóan is telt az elmúlt éjszakája, most újra össze kell szednie magát, és elővenni racionális énjét. A mindennapi teendők, a rutin segít abban, hogy feledje a nagy érzelmeket, akár öröm, akár bánat volt az.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary