Blikk

Három hét alatt veszítette el gyermekeit a legendás tévés

Fia temetését csak videóról nézhette a CNN agyvérzés után lábadozó veteránja

- Sz. Zs.

LOS ANGELES — Drámai sorscsapás­ok érték a CNN veterán legendáját, Larry Kinget (86), aki 2010-es nyugdíjba vonulásáig nézők millióit szögezte a tévékészül­ékek elé. A Larry King Show ikonja három hét leforgása alatt két felnőtt gyermekét veszítette el: előbb fia, Andy (†65) kapott szívrohamo­t, majd néhány napja a lánya, Chaia (†52) hunyt el rákban. King egy éve esett át agyvérzése­n, még mindig lábadozik, így nem csoda, hogy néhány napig teljes hallgatásb­a burkolózot­t.

– Szomorúan és egy apa megtört szívével erősíthete­m meg két gyermekem, Andy King és Chaia King közelmúltb­eli elvesztésé­t. Mindketten jók és kedves lelkek voltak, nagyon hiányoznak majd – közölte King, aki 1985ben induló műsorába n több mint 50 ezer interjút készített Jasszer Arafattól kezdve Frank Sinatrán és Michael Jacksonon át Vlagyimir Putyinig.

– Egy normális világban egyik szülőnek sem lenne szabad eltemetnie a gyermekét – vallott fájdalmáró­l a riporter. – A családom és én köszönetet mondunk mindenkine­k az együttérző részvétnyi­lvánítások­ért, ám mostantól fogva sok időre van szükségünk a gyógyulásh­oz.

A gyászt csak fokozta, hogy King, akinek korábbi házasságáb­ól összesen öt gyermeke született, legyengült állapota és a koronavíru­s-vészhelyze­t miatt fia temetésére sem mehetett el, csak videón nézte a buddhista szertartás­t.

– Még ki sem heverte a sokkot, amikor jött

a hír az újabb családi tragédiáró­l – idézte a Daily Mail a tévés unokáját, Jilliant (31),

aki elárulta, az elmúlt időszak drámai történései teljesen felőrölték Kinget.

A hétszer házasodott tévés 2017-ben temette el most elhuny t g yermekei anyját, Alene Akinst, akitől a hatvanas években vált el, de 1969ben újraházaso­dtak. A második próbálkozá­s sem tartott sokáig, King élete során öszszesen hétszer vált el, legutóbbi párjával, Shawn Kinggel tavaly romlott meg a házassága, állítólag a köztük lévő 26 évnyi korkülönbs­ég tette tönkre a kap

csolatukat.

 ??  ?? Család
King (elöl) gyá
sza: fiát, Andyt (jobbról a második) infarktus, lányát, Chaia-t a rák vitte el
Család King (elöl) gyá sza: fiát, Andyt (jobbról a második) infarktus, lányát, Chaia-t a rák vitte el
 ??  ?? Showman
Larry King az amerikai televízióz­ás ikonja
Showman Larry King az amerikai televízióz­ás ikonja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary