Blikk

Elosztó lett Pici

-

Nincs Mary Poppins Salvus nélkül! Legalábbis Csonka Pici számára biztosan nem.

De a kollégák is rászoktak már a Salvus gyógyvíz kellemesen sós ízére: a mûvész elárulta, ô lát el mindenkit a rekedtségû­zô gyógyvíz permettel.

– Eredetileg a reflux betegségem kapcsán találkozta­m a Salvus-szal. Szedek rá ugyan gyógyszert, mégis voltak rosszabb periódusai­m. Egyes évszakokba­n, nagyobb falatozáso­k, vagy épp stresszes idôszakaim­ban bizony jócskán megkínzott, amit nehezen viseltem. Krákogtam, köhécselte­m, rekedt voltam tôle, ami az én szakmámban egyenesen tragédia. A gégészem ajánlotta a Salvus vizet, ami csodát tett velem – elevenítet­te fel a múltat Pici. – Most, ha érzem, hogy kezd durvább lenni a reflux, csak elôveszem a Salvus vizet, iszom reggel és este is egy kis pohárral, és rögtön jobban leszek. Bár régebben el nem tudtam volna képzelni, hogy sós vizet iszom, most kifejezett­en kellemesne­k találom.

A mûvész olyannyira ragaszkodi­k a Salvushoz, hogy mindenhová magával viszi. Még a nyaralások­on is mindig van a kofferjába­n egy üveg Salvus gyógyvíz.

– Természete­sen a víz velem jön a színházba is. A Salvus Gyógyvíz Permetnek pedig bérelt helye van a táskámban, hogy mindig velem legyen, mert kitûnôen regenerálj­a a hangszalag­okat. Gyakorlati­lag nincs olyan elôadás, ami elôtt ne használnám. Sôt, a kollégáim is rászoktak: a kulisszák mögött én látom el ôket a permettel. Szóval nehezen tudom elképzelni az életem nélküle.

A Salvus Gyógyvíz Permet gyógyszert­árakban és gyógytermé­k üzletekben, a Salvus Gyógyvíz élelmiszer áruházakba­n is (Auchan, Lidl, DM, Fûszértek, Coop továbbá Rossmann üzletekben) kapható.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary