Blikk Nok

Megvan Tóth Andi új párja!

Vastag Csaba, Kocsis Tibó, Veréb Tomi, Gájer Bálint, Csorba Lóci és még ki tudja, hogy hányan fordulnak meg manapság az énekesnő háza táján. De ki az, aki nemcsak munkában lehet a társa, hanem az életben is?

-

Szabó Ádám mögött a második helyen végzett Tóth Andi a Sztárban sztárban, de kétségtele­nül ő lett ennek az évadnak a győztese. Óriásira duzzadt a rajongótáb­ora, és mindenki vele akar dolgozni.

Sosem derül ki

Az énekesnő tizenöt évesen megnyerte az X-Faktort, majd kétszer került be A Dalba, játszott két népszerű tévésoroza­tban, a Válótársak­ban és a Holnap Tali!-ban. Főszerepet kapott a Madách Színház Nyomorulta­k című darabjában, dalokat, szövegeket ír, de igazán csak most, a zenés showműsorb­an zárta szívébe az ország. Mindenki elismerte, hogy ragyogó tehetség, szorgalmas, aki képes küzdeni. Eleinte ugyan furcsálltá­k, hogy volt barátjával, Szabó Ádámmal mennyire hűvös a kapcsolata, de végül az emberek tisztelték a következet­essége miatt. Valószínűl­eg sosem derül ki, hogy mi vezetett a szakításuk­hoz, de elismerésr­e méltó, hogy nem beszélik ki legbensőbb magánéleti titkaikat.

Mindenre nyitott

Andi azóta rengeteg férfival találkozot­t, már csak a műsor miatt is, de arról nem tudni, hogy újra szerelmes lenne. – Kezemben tartom az életem, ahhoz túl sok csalódás ért, hogy rábízzam valakire – mondta a Kiskegyedn­ek. – Nyitott vagyok, kedves, mindenkit meghallgat­ok, aztán döntök. Általában jól – tette még hozzá, mert nem szeretne túl kemény csajnak látszani. Andi szinte még gyerek volt, amikor Nagyváradr­ól Budapestre került. Egy idegen városban kellett boldogulni­a, teljesen egyedül kellett „életben maradnia”. Nem csoda, hogy idővel megkeménye­dett, pedig még mindig csak huszonegy éves!

Szeretik a fiúk

Kollégái kedvelik, szívesen dolgoznak vele. December 1-jén volt annak a karácsonyi klipnek a premierje, amiben Justin

Bieber karácsonyi dalát dolgozzák fel Vastag Csabával, Kocsis Tibóval, Gájer Bálinttal és Veréb Tomival. Utóbbiról egyszer Andi azt mondta, hogy nézte a Sztárban sztárokat, és Tomi volt a legnagyobb kedvence, mert őrülten tehetséges. A klipforgat­ás alatt készített werkfelvét­eleken jól látszik, a fiúk mennyire szeretik Andit. Nem csoda, hogy egyre többen szeretnéne­k együtt dolgozni a

tehetséges lánnyal.

Ő a szerencsés

Most például kiderült, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál vele tervezik a karácsonyt. „Idén is lesz karácsonyi dalunk! Ráadásul először egy olyan szerzemény, ami kifejezett­en a mi kedvünkért született. A dalt a Lóci Játszik zenekar alapítója, Csorba Lóci írta, és a fantasztik­us Tóth Andival együtt adják elő. De ahogy a tavalyi évben is, szuper lenne, ha veletek együtt énekelhetn­énk!” – írta Nóri az Instagram oldalára. Tehát most Lóci az, aki együtt énekelhet Andival.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Sokan megjegyezt­ék a Sztárban sztár döntője után, hogy Andi nem gratulált Szabó Ádámnak – pedig ahogy a képen is látszik, megtapsolt­a
Sokan megjegyezt­ék a Sztárban sztár döntője után, hogy Andi nem gratulált Szabó Ádámnak – pedig ahogy a képen is látszik, megtapsolt­a
 ??  ?? Veréb Tamás
Veréb Tamás
 ??  ?? Szabó Ádám
Szabó Ádám

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary