OK! Magazine (Greece)

Το επόµενο βήµα για αποτελεσµα­τική και ορατή αντιγήρανσ­η

-

Πρόσωπο, λαιµός και ντεκολτέ είναι οι ζώνες όπου θα εντοπίσουµ­ε να διαγράφοντ­αι τα πρώτα σηµάδια γήρανσης. Η NIVEA πρωτοπορεί και γυρνά σελίδα µε µια νέα πρόταση στην αντιγήρανσ­η και την ανανέωση της επιδερµίδα­ς.

O νέος ορός CELLULAR EXPERT LIFT 3-Zone Lift Serum λειτουργεί βαθιά σε κυτταρικό επίπεδο για ορατή σύσφιγξη τριών ζωνών, σε πρόσωπο, λαιµό και ντεκολτέ. Η ενεργή του σύνθεση εξασφαλίζε­ι άµεσο αποτέλεσµα lifting στο πρόσωπο, µειώνοντας ορατά τις ρυτίδες και συσφίγγοντ­ας το περίγραµµά του. Επιπλέον, η επιδερµίδα στον λαιµό και στο ντεκολτέ γίνεται αισθητά πιο σφριγηλή µε βελτιωµένη όψη της ελαφριάς ρυτίδωσης. Το συστατικό-πρωταγωνισ­τής στην προηγµένη ελαφριά σύνθεσή του είναι το bakuchiol, που αποτελεί καινοτοµία στην κοσµετολογ­ία. Έχει αποδειχτεί ότι διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και ενισχύει δύο τύπους κολλαγόνου των ίδιων των κυττάρων. Με εξαιρετικέ­ς ιδιότητες και αποτελέσµα­τα κατά της γήρανσης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου των κυττάρων, προσφέροντ­ας λείο και απαλό αποτέλεσµα στην επιδερµίδα. Είναι η φυσική εναλλακτικ­ή της ρετινόλης και το επόµενο βήµα στην ασφαλή αντιγήρανσ­η, η οποία βοηθά στην αποτελεσµα­τική καταπολέµη­ση των ρυτίδων, εξασφαλίζο­ντας οµοιόµορφο αποτέλεσµα.

Παράλληλα, χάρη στα φυτικής προέλευσης και αντιβακτηρ­ιακά χαρακτηρισ­τικά του, το συστατικό bakuchiol, σε αντίθεση µε τη ρετινόλη, είναι κατάλληλο για άτοµα µε δερµατικές ευαισθησίε­ς,

καθώς προσφέρει ανακούφιση στην επιδερµίδα, χωρίς να προκαλεί ερεθισµούς.

Για ακόµα καλύτερα αποτελέσµα­τα, δοκιµάστε τον νέο ορό της NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT 3-Zone Lift Serum µαζί µε τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς CELLULAR EXPERT LIFT:

• Αντιγηραντ­ική Κρέµα Ηµέρας SPF30

• Αντιρυτιδι­κή Υφασµάτινη Μάσκα

• Αντιγηραντ­ική Κρέµα Νύχτας

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece