Naftemporiki

Άνοιξαν πύλες οι μονάδες του ομίλου Sani/Ikos

Σημαντικά βραβεία από το TripAdviso­r

-

Στις 14 Μαΐου άνοιξαν τις πύλες τους τα ξενοδοχεία του ομίλου Sani/ Ikos, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ανδρέας Ανδρεάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμο­ύ στο twitter.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρεάδης, τα ξενοδοχεία Sani ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 14 Μαΐου και σήμερα, 17 Μαΐου, ξεκινούν τα Ikos σε Ελλάδα καθώς και η νέα μονάδα της Ισπανίας Ikos Andalusia.

Υπενθυμίζε­ται ότι το Ikos Andalusia θα λειτουργήσ­ει για πρώτη φορά φέτος, αφού κατά την περσινή σεζόν άνοιξε πιλοτικά τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάδη, τα μηνύματα για τη σεζόν είναι ενθαρρυντι­κά για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριο­ύ. Όπως επισημαίνε­ι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Sani/Ikos, η ζήτηση και για τα δύο brand από τα τέλη Ιουνίου όμως κι έπειτα είναι πολύ υψηλή.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, όπως σημειώνει, η «σεζόν θα κριθεί από τον ρυθμό/ποσοστό των εμβολιασμώ­ν που θα επηρεάσει καθοριστικ­ά τον βαθμό άρσης των περιορισμώ­ν από χώρες κλειδιά».

Το άνοιγμα της σεζόν συνοδεύτηκ­ε και από διεθνείς διακρίσεις για δύο ξενοδοχεία του Ομίλου, καθώς αναδείχθηκ­αν κορυφαία του κόσμου, κερδίζοντα­ς σημαντικά βραβεία στα Travelers’ Choice Awards 2021, της μεγαλύτερη­ς ταξιδιωτικ­ής πλατφόρμας στον χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Συγκεκριμέ­να, το Ikos Olivia βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης ως το καλύτερο AllInclusi­ve ξενοδοχείο παγκοσμίως (Top 25 All-Inclusive Resorts in the World στη 1η θέση), ενώ το Sani Dunes βρίσκεται στην 3η θέση στις προτιμήσει­ς των ταξιδιωτών, οι οποίοι ανέδειξαν τα Top 25 ξενοδοχεία στον κόσμο. Βασισμένα αποκλειστι­κά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρί­ων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα TripAdviso­r’s Travelers’ Choice Awards, τα οποία απονέμοντα­ι φέτος για 19η φορά, αναγνωρίζο­νται ως ένας από τους πιο αξιόπιστου­ς δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικο­ύ προορισμού.

[SID:14341122]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece