Naftemporiki

Σήμερα η κλήρωση των μπαράζ

-

Τστα ο όνομα του αντιπάλου της

πλέι οφ των προκριματι­κών του Μουντιάλ 2018 θα μάθει σήμερα η Ελλάδα.

Η κλήρωση των οκτώ καλύτερων δεύτερων ομάδων που προέκυψαν από τους εννέα ομίλους των προκριματι­κών της ευρωπαϊκής ζώνης θα διεξαχθεί στην έδρα της FIFA, στη Ζυρίχη (15:00). Στην κληρωτίδα, εκτός της Εθνικής, θα βρεθούν και οι Ιταλία, Κροατία, Δανία, Ελβετία (ισχυρές), Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία και Σουηδία (αδύνατες, όπως και η Ελλάδα).

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας συνομοσπον­δίας, παρόντες στην κλήρωση θα είναι και οι προπονητές των οκτώ ομάδων, από τις οποίες οι τέσσερις θα εξασφαλίσο­υν τα τελευταία «εισιτήρια» από τη γηραιά ήπειρο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Οι αγώνες μπαράζ θα ξεκινήσουν στις 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθο­ύν στις 14 του ίδιου μήνα.

Αμφίβολος ο Μανωλάς

Εν τω μεταξύ, αγώνα δρόμου θα κάνει ο Κώστας Μανωλάς προκειμένο­υ να προλάβει τους δύο αγώνες των πλέι οφ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό στο σαββατιάτι­κο ντέρμπι με τη Νάπολι, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στα μπαράζ που θα δώσει η εθνική ομάδα σε λιγότερο από έναν μήνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο έμπειρος στόπερ ξεκίνησε ήδη θεραπευτικ­ή αγωγή προκειμένο­υ να είναι έτοιμος το συντομότερ­ο δυνατό, αλλά προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν θα τεθεί στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για τους αγώνες του Νοεμβρίου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece