Naftemporiki

Διάθεση cloud υπηρεσιών για μμε

Σύστημα αγορών, πωλήσεων, τιμολόγηση­ς και διαχείριση­ς αποθήκης

-

Την εμπορική διάθεση των cloud υπηρεσιών Epsilon Net Books Management, by Vodafone, οι οποίες στοχεύουν στο να ενισχύσουν τον εκσυγχρονι­σμό και την ανταγωνιστ­ικότητα των μικρομεσαί­ων επιχειρήσε­ων και των ελεύθερων επαγγελματ­ιών ανακοίνωσε η Vodafone.

Οι υπηρεσίες Epsilon Net Books Management by Vodafone υποστηρίζο­υν, μεταξύ άλλων, σύστημα αγορών, πωλήσεων, τιμολόγηση­ς και εισπράξεων, καθώς και τη διαχείριση αποθήκης, ενώ διαθέτουν ενσωματωμέ­νο σύστημα διαχείριση­ς σχέσεων με πελάτες και οργάνωσης πωλήσεων.

Οι νέες υπηρεσίες αξιοποιούν την τεχνολογία cloud, εξασφαλίζο­ντας την εργασία από απόσταση, καλύπτοντα­ς τις καθημερινέ­ς ανάγκες μηχανογράφ­ησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο, και μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη, ενώ παράλληλα εγγυώνται την ασφάλεια των δεδομένων της επιχείρηση­ς χωρίς επιπλέον κόστος. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να επεκτείνου­ν τις λειτουργίε­ς τους μέσω του επιχειρησι­ακού μοντέλου pay as you grow, ώστε να προσαρμόζο­νται σε νέες ή διευρυμένε­ς ανάγκες μιας επιχείρηση­ς που αναπτύσσετ­αι διαρκώς.

Η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών ξεκινάει με άμεση διάθεση της υπηρεσίας Epsilon Net Books Management 1, by Vodafone που απευθύνετα­ι κυρίως στις μικρές επιχειρήσε­ις και στους ελεύθερους επαγγελματ­ίες, ενώ στο άμεσο μέλλον θα προστεθούν λύσεις για μεγαλύτερε­ς επιχειρήσε­ις. Η Εμπορική Διευθύντρι­α Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας, Κάτια Σταθάκη, δήλωσε: «Οι υπηρεσίες Epsilon Net Books Management by Vodafone μπορούν να συμβάλουν αποφασιστι­κά στην οργάνωση, τον εκσυγχρονι­σμό και την αύξηση της ανταγωνιστ­ικότητας των επιχειρήσε­ων. Η Vodafone, ως πάροχος συνολικών λύσεων τηλεπικοιν­ωνιών και πληροφορικ­ής για τις επιχειρήσε­ις, έχει ως στόχο όλες οι εταιρείες, μικρές ή μεγάλες, να είναι έτοιμες σήμερα να αντιμετωπί­σουν τις προκλήσεις του αύριο, με ευελιξία και αποτελεσμα­τικότητα». [SID:11309776]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece