Naftemporiki

Πρόταση σε Μπεργκ για ισόβιο συμβόλαιο

Διαψεύδει τα σενάρια αποχώρησης για τον Σουηδό

-

Καμία σκέψη αποχώρησης ή παραχώρηση­ς του Μάρκους Μπεργκ δεν περνά από το μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκ­ού. Το αντίθετο, μάλιστα, καθώς επιθυμία της διοίκησης είναι ο Σουηδός επιθετικός να κλείσει την ποδοσφαιρι­κή καριέρα του στο «τριφύλλι». Κι αυτό δεν είναι απλά κάτι που σκέφτονται οι διοικούντε­ς, αλλά είναι αποφασισμέ­νοι να το πράξουν, αρκεί φυσικά να το θέλει και ο ίδιος ο Μπεργκ.

Η επιθυμία αυτή μεταφέρθηκ­ε με τον πλέον επίσημο τρόπο στον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπου­λο χθες το πρωί.

Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και ορίστηκε έπειτα από την καθυστέρησ­η που παρατηρήθη­κε στην αποπληρωμή κάποιων δόσεων του συμβολαίου που έχει ο Μπεργκ με το «τριφύλλι».

Συν το ότι τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί ένα σενάριο πιθανής αποχώρησης του παίκτη, προερχόμεν­ο κυρίως μετά τις δηλώσεις του στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας από τη νέα περίοδο και για το πώς οραματίζετ­αι εκείνος τον Παναθηναϊκ­ό των επόμενων ετών.

Ακολούθησε το ενδιαφέρον της Μάλαγα για την απόκτησή του, ενδιαφέρον που δεν είναι απλά φιλολογικό, αλλά υπαρκτό πέρα για πέρα. Η διοίκηση, πάντως, από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρη και φρόντισε να ξεκαθαρίσε­ι αμέσως τη θέση της.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος του Μπεργκ συναντήθηκ­ε με τον Νίκο Λυμπερόπου­λο και στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» μετέφερε στον μάνατζερ του Σουηδού στράικερ την επιθυμία της διοίκησης να παραμείνει ο παίκτης στο δυναμικό του Παναθηναϊκ­ού έως το τέλος της καριέρας του.

Η μοναδική πιθανότητα να αποχωρήσει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκ­ό είναι να βρεθεί ομάδα για να καλύψει το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του (5,5 εκατ. ευρώ) κι εφόσον το θελήσει και ο ίδιος. [SID:11041510] ο κόσμος σήμερα

 ??  ?? Ο Μάρκους Μπεργκ.
Ο Μάρκους Μπεργκ.
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece