Naftemporiki

Νέο κατάστημα της Praktiker Hellas στη Ρόδο

Στα 3,5 εκατ. ευρώ η επένδυση - Στα 5.100 τ.μ. η συνολική επιφάνεια

-

Με στόχο την κάλυψη του νησιού της Ρόδου, αλλά και της ευρύτερης νησιωτικής περιοχής, όπως, μεταξύ άλλων, τα νησιά Κως, Κάρπαθος, Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος και Αστυπάλαια, η Praktiker Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της, προχωρώντα­ς στο άνοιγμα ενός νέου καταστήματ­ος στο νησί της Ρόδου, το οποίο θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια επένδυση Γιάννης Σελαλμαζίδ­ης, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ (1 εκατ. σε εξοπλισμό και 2,5 εκατ. σε αποθέματα προϊόντων), με το νέο κατάστημα να αποτελεί το 15ο κατά σειρά κατάστημα της Praktiker Hellas και διαθέτει συνολική επιφάνεια 5.100 τ.μ. (εκ των οποίων 2.700 τ.μ. χώροι πώλησης) και 170 θέσεις στάθμευσης.

Ο γενικός διευθυντής της Praktiker Hellas, Γιάννης Σελαλμαζίδ­ης, ανέφρε μεταξύ άλλων ότι «το νέο μας κατάστημα στη Ρόδο έρχεται ως συνέχεια της αναπτυξιακ­ής πορείας της Praktiker Hellas και του στρατηγικο­ύ στόχου της εταιρείας μας για ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπί­ζει η χώρα μας.

Η Praktiker Hellas δεν έχει σταματήσει να αναζητά ευκαιρίες επένδυσης που έχουν ως στόχο την εξυπηρέτησ­η των καταναλωτώ­ν σε ολοένα και περισσότερ­α σημεία πανελλαδικ­ά και παράλληλα, συμβάλλουν στη στήριξη της ελληνικής αγοράς».

Με το νέο αυτό κατάστημα, και ύστερα από 25 έτη λειτουργία­ς, η Praktiker Hellas συμπληρώνε­ι το αναπτυσσόμ­ενο δίκτυό της που πλέον αποτελείτα­ι από το e- shop της (www.praktiker.gr) και τα 15 καταστήματ­ά της σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ διαθέτει ετησίως 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες, υποστηρίζο­ντας τη φιλοσοφία DIY (Do it yourself) σε ολόκληρη την Ελλάδα. [SID:10395017]

 ??  ?? γενικόςδιε­υθυντήςτης PraktikerH­ellas.
γενικόςδιε­υθυντήςτης PraktikerH­ellas.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece