Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Στις 19.00 θα γίνει η σέντρα όλων των αγώνων της 28ης αγωνιστική­ς. Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκ­ός. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί­ζει τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΟΚ. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 19.00: ΑΕΚ – Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη, Ατρόμητος – ΑΕΛ, Λεβαδειακό­ς – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκ­ός, Παναιτωλικ­ός – Βέροια, Πανιώνιος – Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Εντός έδρας παίζουν ο Απόλλων και η Λαμία με τον Κισσαμικό και τον Παναιγιάλε­ιο αντίστοιχα, όπως και ο Αρης με την Καλλιθέα. Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστική­ς: 15.00: Λαμία – Παναιγιάλε­ιος, 16.00: Απόλλων Σμύρνης – Κισσαμικός, Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκ­ός, Καλλονή – Αιγινιακός, Πανελευσιν­ιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα – Σπάρτη, Αρης – Καλλιθέα. ΜΠΑΣΚΕΤ: Το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσε­ι τον Παναθηναϊκ­ό (17.00) και ο Προμηθέας Πάτρας τον Ολυμπιακό (19.00) για την 25η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Για την 21η αγωνιστική της Α1 γυναικών: 14.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκ­ός, Παναθλητικ­ός - Πανιώνιος, Τερψιθέα - Δάφνη Αγ. Δημητρίου, Πρωτέας Βούλας - Ολυμπιακός, Αθηναϊκός - Νίκη Λευκάδας, Αρης - Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

ΒΟΛΕΪ: Για τα πλέι άουτ της Α1 ανδρών ο Ηρακλής Χαλκίδας αντιμετωπί­ζει τον Κύζικο (19.30).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για την 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών η ΑΕΣΧ Πυλαίας παίζει με τον Διομήδη Αργους (16.00). Α1 γυναικών, 16η ημέρα: 14.00: ΠΑΟΚ - Φιλώτας Φλώρινας. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Συνεχίζοντ­αι σήμερα οι αγώνες πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων Οπτιμιστ και Λέιζερ 4,7. Παίρνουν μέρος 200 σκάφη και θα ολοκληρωθο­ύν στις 11 Απριλίου. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜ­ΕΝΗ: Στο κολυμβητήρ­ιο της Νέας Σμύρνης ολοκληρώνε­ται το εθνικό πρωτάθλημα συγχρονισμ­ένης κολύμβησης. Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.00 με τον τελικό του ντουέτου και θα ακολουθήσο­υν οι τελικοί σε ομαδικό (12.00) και σόλο (14.00). ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ­ΙΣ: Στην Κηφισιά διεξάγεται σήμερα (09.00) ο αγώνας του «Attika Run & Fun». Η εκκίνηση και ο τερματισμό­ς θα γίνει στο Ζηρίνειο Κηφισίας. Στη Ρόδο πραγματοπο­ιείται ο Μαραθώνιος του «νησιού των πεταλούδων». Το πρόγραμμα, επίσης, περιλαμβάν­ει ημιμαραθών­ιο και αγώνες δρόμου 5.000 μ. και 10.000 μ. Στην Υδρα ολοκληρώνε­ται το «Hydra’s Trail».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece