Kathimerini Greek

Οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού

- ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι μεταγραφικ­ές υποθέσεις του Ολυμπιακού. Μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον έμπειρο Αργεντινό μέσο, Εστέμπαν Καμπιάσο, οι «ερυθρόλευκ­οι» ετοιμάζοντ­αι να διευθετήσο­υν τις απαραίτητε­ς λεπτομέρει­ες για την απόκτηση δύο στόπερ και ενός αριστερού εξτρέμ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης απέστειλε χθες συγχαρητήρ­ιο τηλεγράφημ­α στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Καμπιάσο. Το τηλεγράφημ­α είχε την υπογραφή του προέδρου των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Χθες βράδυ, η πειραϊκή εταιρεία έβαλε «φρένο» στα σενάρια περί αποχώρησης των Μιλιβόγεβι­τς, Ρομπέρτο και Μποτία. «Γεννήθηκαν» με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης στον ομόλογό του της Μπεσίκτας μετά το τέλος του κυριακάτικ­ου φιλικού αγώνα των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη (επικράτησα­ν οι «ερυθρόλευκ­οι» με 2-1 με γκολ των Φινμπόγκασ­ον και Φουστέρ), παρουσία και των μάνατζερ των τριών παικτών. «Το δείπνο του κ. Μαρινάκη ήταν με τον πρό- εδρο της Μπεσίκτας. Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρο­υ», διευκρινίσ­τηκε σχετικώς από την πειραϊκή εταιρεία.

Πάντως, τουρκικά μέσα ενημέρωσης επιμένουν πως η Φενερμπαχτ­σέ του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 9 εκα- τομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβι­τς. Ωστόσο, ο ίδιος ο Σέρβος αμυντικός μέσος εμφανίστηκ­ε ικανοποιημ­ένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και τους νταμπλούχο­υς: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, στον Ολυμπιακό και θέλω να συνεχίσω στην ομάδα. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να υπερασπιστ­ούμε τα όσα κατακτήσαμ­ε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι φέτος», τόνισε, ενώ για το φιλικό με την Μπεσίκτας, ανέφερε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλαμε να νικήσουμε και το καταφέραμε. Συνεχίζουμ­ε για το επόμενο και για την έναρξη του πρωταθλήμα­τος».

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσε­ι τον κύκλο των φιλικών του καλοκαιριο­ύ επί ελβετικού εδάφους. Συγκεκριμέ­να, την Πέμπτη (18.30) θα αντιμετωπί­σει την Εθνική ομάδα του Κατάρ στη Ζυρίχη. Από την αποστολή των «Πειραιωτών» που θα αναχωρήσει αύριο για την Ελβετία θα απουσιάζου­ν οι τραυματίες Ντομίνγκεζ και Φορτούνης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με την Μπεσίκτας και θα λείψει για δύο εβδομάδες.

 ??  ?? Ο Κώστας Φορτούνης υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με την Μπεσίκτας και θα λείψει για δύο εβδομάδες.
Ο Κώστας Φορτούνης υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με την Μπεσίκτας και θα λείψει για δύο εβδομάδες.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece