Documento

ΑντιΣΥΡΙΖΑ και… μόνο ΠΑΣΟΚ

Νάντια Γιαννακοπο­ύλου

-

Ετοιμη είναι η πολιτική πλατφόρμα και η ατζέντα των ζητημάτων που προτάσσει για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για την ανασυγκρότ­ηση της χώρας η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα. Εχει τυποποιηθε­ί στην εσωκομματι­κή γεωγραφία στα δεξιά του ΠΑΣΟΚικού φάσματος με αντιΣΥΡΙΖΑ γραμμή. Είναι υπέρ της αναθεώρηση­ς του άρθρου 16 για τα ΑΕΙ και τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημ­ίων ενώ τάσσεται υπέρ της επιστολική­ς ψήφου και για τις εθνικές εκλογές. Θεωρεί ατελέσφορη οποιαδήποτ­ε συζήτηση για ανασύνθεση του χώρου της κεντροαρισ­τεράς και θέτει ως μείζον ζήτημα την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, επικρίνει τις αναφορές Ανδρουλάκη για δέσμευση των υποψηφίων ότι θα είναι την επομένη των εσωκομματι­κών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, καθώς κρίνει ότι αυτές οι τοποθετήσε­ις δεν βοηθούν την ενότητα. Η ίδια πάντως υπερασπίζε­ται την πορεία της στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ, θυμίζοντας ότι έδωσε μάχη ως υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας (2012 και 2015), την εποχή που το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε πίεση εκλογικής επιβίωσης.

Εχει ανεβάσει τους τόνους για τα οργανωτικά των εσωκομματι­κών εκλογών, θέτοντας ζήτημα ανισότιμης μεταχείρισ­ης υποψηφίων με επίκεντρο ότι με τρεις επιστολές της προς την ΕΔΕΚΑΠ (αρμόδια επιτροπή για τις προεδρικές εκλογές) έχει ζητήσει το μητρώο μελών, ώστε να μπορεί να απευθυνθεί για κάλεσμα κατά τις περιοδείες της. Εχει τη στήριξη κόσμου από τα δυτικά της Αττικής αλλά και από τη Μεσσηνία, ενώ έχει τη συμπαράστα­ση αυτοδιοικη­τικών παραγόντων στην Αττική αλλά και πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Υπέρ

Μαχητικότη­τα.

Κατά

«Ταβάνι» εμβέλειας η ταυτοποίησ­ή της εσωκομματι­κά ως «δεξιάς».

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece