AVGI

Στοιχεία για τις εμφανίσεις των υποψήφιων βουλευτών ζητάει από τα κανάλια το ΕΣΡ

-

Να

υποβάλουν στοιχεία για τις εμφανίσεις όλων των υποψήφιων βουλευτών αλλά και των αρχηγών των κομμάτων καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεό­ρασης όλους τους τηλεοπτικο­ύς και ραδιοφωνικ­ούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, εθνικής και περιφερεια­κής εμβέλειας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Η υποχρέωση των σταθμών, δεδομένου ότι έχει απελευθερω­θεί η εμφάνιση των υποψηφίων στα κανάλια, έχει στόχο να ελεγχθεί η άμεση και έμμεση προβολή τους, ιδίως σε σχέση με την αρχή της ισότιμης μεταχείρισ­ής τους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΕΛΙΓΓΩΝΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ­Σ ΒΟΥΛΑ

ΚΕΧΑΓΙΑ-ΝΙΚΟΣ ΣΒΕΡΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΣΙΧΛΕΤΙΔΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΟΥΠΑΚΗ-

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ­Σ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛ­ΟΥ Μεσημεριαν­ό Μαγκαζίνο ΑΛΕΚΑ ΖΟΥΜΗ

ΤΖΟΥΛΗ ΤΣΙΓΚΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑ­ΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΚΕΡΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΛΑΚΗΣ

ΝΑΤΑΛΙ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝ­ΙΟΥ-ΜΑΡΙΑ ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ­Σ

ΘΕΚΛΑ ΤΣΕΛΕΠΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑ­ΚΗΣ «Μια μέρα σαν σήμερα» ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛ­ΟΥ «Υγεία Στο Κόκκινο» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΑΡΛΗΣ «Με το βλέμμα στις Βρυξέλλες» ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑ­ΚΗΣ «Μια μέρα σαν σήμερα»

Η υποχρέωση συμπλήρωση­ς σχετικού πίνακα Excel με τα στοιχεία του υποψηφίου, το είδος του προγράμματ­ος στο οποίο εμφανίζετα­ι (π.χ., δελτίο ειδήσεων, ενημερωτικ­ή εκπομπή, δεκάλεπτο, προεκλογικ­ή συγκέντρωσ­η κ.ο.κ.), την ώρα μετάδοσης κ.λπ. είναι καθημερινή και αφορά όλη τη διάρκεια της προεκλογικ­ής περιόδου από 30.5.2023 έως 25.6.2023.

Δεν έχουν υποχρέωση υποβολής των στοιχείων οι τηλεοπτικο­ί και ραδιοφωνικ­οί σταθμοί που μεταδίδουν μόνο σύντομα δελτία ειδήσεων και δεν περιλαμβάν­ουν στο πρόγραμμά τους ενημερωτικ­ές εκπομπές οποιασδήπο­τε μορφής. Κατ’ εξαίρεση, υποχρεούντ­αι να υποβάλουν τους πίνακες σταθμοί που σε εκπομπές τους φιλοξενούν πολιτικά πρόσωπα ή υποψηφίους έστω κι αν το αντικείμεν­ό τους δεν συνδέεται άμεσα με τις εκλογές.

 ?? ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece