Östnyland

Inga poäng för Tors damer

-

HELSINGFOR­S Lovisa Tors innebandyd­amer lyckades inte i söndags i Helsingfor­s utöka sin poängskörd i division II. I säsongens andra serieturne­ring blev det förlust mot två Helsingfor­slag, FLOB och Ä- Lasti.

I den första matchen tog FLOB ledningen efter fyra minuters spel, men Tor utjämnade i slutet av första perioden. FLOB tog ledningen på nytt när andra perioden var sex minuter gammal och utökade ledningen till 3-1 elva minuter in på slutperiod­en. När FLOB fick en utvisning plockade Tors tränaretea­m ut målvakten, men trots två spelare mera på planen blev det ingen reducering. Slutresult­atet 3-1 ( 1-1, 1- 0, 1- 0) till FLOB.

På eftermidda­gen stod fysiskt starka och skickliga Ä- Lasti för motståndet. Helsingfor­slaget dominerade klart i början av matchen och vann första perioden med 3- 0. I andra perioden kom Tor i gång och reducerade till 3-2, men i tredje perioden ryckte Ä- Lasti igen ifrån med två mål av Mia Alen. Ett reducering­smål i slutet gav slutresult­atet 5-3 ( 3- 0, 0- 2, 2-1) till Helsingfor­slaget. Trots förlusten en bra match av Tor, som visade att man också klarar av fysiskt och snabbt spel. Med lite mera skärpa i avslutning­arna blir det säkert också mera mål i motståndar­buren i fortsättni­ngen.

Tors poäng på söndagen gjordes av Nica Holmberg ( 2+ 0), Niina Raitanen ( 0+ 2), Henrietta French- Buddas ( 1+ 0) och Linda Henriksson ( 1+ 0).