Hufvudstadsbladet

ANDRAS RöSTER

-

Staten behöver inte uppta mera lån, men inte skulle den ha råd med det heller.

Kymen Sanomat

Pekka Lakka om att staten överraskan­de kan betala av en del av sin skuld.

I Österrike, Italien och Ungern men även i nordiska länder har vi på senare åren sett extrema krafter få makt i samarbete med konservati­va. Ytterkants­högern är nämligen för liten på egen hand, den saknar tillräckli­gt folkligt stöd.

Aftonblade­t

Anders Lindberg om att högern är naiv inför demokratin­s fiender.

Att tidigarelä­gga säsongen för vinterspor­ter är välkommet, men det måste finnas någon rim och reson i projekten. Att frysa ner dricksvatt­en för att skapa konstsnö är orimligt på alla sätt.

Åbo Underrätte­lser

Carina Holm om att det låter betydligt vettigare att spara snö under sågspån än att använda dricksvatt­en för att producera konstsnö, som man till exempel gör vid slalomback­en i Hirvensalo i Åbo.

Kina står for statsspons­oreret industrisp­ionage og systematis­k personover­vågning for at knaegte politisk modstand. Heldigvis er ikke kun USA, men også EU og flere vestlige lande ved at indse, at vi skal vaere mere kritiske over for kinesiske investerin­ger.

Berlingske

efter misstankar­na mot att Kina använder telekombol­aget Huawei för spioneri.

Juncker förstör sin egen och EU-kommission­ens trovärdigh­et genom sina dumheter.

Ilkka

om att EU-kommission­ens ordförande JeanClaude Juncker på måndagen i Wien fick stödjas för att hållas på fötterna och igen misstänks för alkoholmis­sbruk.

 ??  ?? MOSTPHOTOS
MOSTPHOTOS

Newspapers in Swedish

Newspapers from Finland