Komputer for Alle (Denmark)

Klippesoli­dt tastatur er en fornøjelse at skrive på

-

Tastaturet Mountain Everest 60 er bygget næsten lige så solidt som det bjerg, det er opkaldt efter. En kraftig aluminiums­plade giver et godt fundament for tasterne, og store gummiflade­r på undersiden får det til at stå urokkeligt fast.

Tasterne er en regulær fornøjelse at skrive på. De giver en tilpas modstand og udsender et afdæmpet klik, når de er trykket helt i bund. Uanset om du vil spille eller skrive, er det et sublimt redskab til formålet.

Everest 60 hedder, som det gør, støfordifo­rdidetkune­r60procent­af det kun er 60 procent af størrelsen på et almindelig­t tastatur. Det betyder, at sjældent brugte taster er skåret væk, og vi skulle også lige vænne os til den smalle Shifttast i højre side. Du må også undvære et numerisk tastatur, men hvis du senere finder ud af, at du alligevel har brug for taltastern­e, kan du faktisk købe et numerisk tastatur separat for lidt under halvdelen af prisen på Mountain Everest 60. I både højre og venstre side af Everest 60 kan “øen” med de numeriske taster klikkes fast, så de to dele kommer til at fremstå som et samlet tastatur. Valgfrihed­en går igen på den bageste kant af Everest 60, hvor der sidder hele tre USB-C-udgange, så du selv bestemmer, hvor kablet skal trækkes ud.

I stedet for blot at have et par plastikben, der skal klikkes ud på undersiden som på de fleste konkurrent­er, har Everest 60 i stedet to store gummifødde­r med magnetiske indlæg. Ved at klikke flere af de medfølgend­e magneter på, kan du sørge for, at tastaturet får lige præcis den højde og hældning, du foretrække­r.

 ?? ??
 ?? ?? Tasterne på Mountain Everest 60 går næsten helt ud til kanten, og der er ikke flere taster i det lille tastatur end højst nødvendigt.
Tasterne på Mountain Everest 60 går næsten helt ud til kanten, og der er ikke flere taster i det lille tastatur end højst nødvendigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark