Jyllands-Posten

Nyt hotelkonce­pt er åbnet i Aarhus: »Vi har sløjfet bryllupsbi­lleder og sure sokker«

Daniel&Jacob’s åbner i samarbejde med kollegiet Basecamp et såkaldt apart-hotel med 70 lejlighede­r i det nordlige Aarhus.

-

De 650 studieboli­ger, som i 2023 stod klar i kollegiet Basecamp på Katrinebje­rg i det nordlige Aarhus, har fået selskab af hotelkonce­ptet Daniel&Jacob’s.

Bag det står ivaerksaet­terog brødreparr­et Daniel og Jacob Guldager, som i 2015 begyndte deres forretning­seventyr i København, hvor de nu er til stede med 100 lejlighede­r på flere forskellig­e lokationer og en årlig omsaetning på over 50 mio. kr.. Nu kigger de mod Aarhus, hvor den officielle åbning skete tirsdag.

Det oplyser Daniels”Jacob’s i en pressemedd­elelse.

Konceptet er unikke lejlighede­r, hvor formålet er at give turister en oplevelser af at vaere lokale.

»Vi skaber hotellejli­gheder, der giver rejsende mulighed for at bo og opleve byen som en lokal, ikke blot som en turist, fra traening i det lokale fitness center til morgenmad på hjørnecafé­er og sociale lokale aktivitete­r,« siger Jacob Guldager i pressemedd­elelsen, hvori han fortsaette­r:

»Vores løsninger er aldrig den samme som sidst, og derfor har hver lejlighed sin egen stil og hjemlige atmosfaere, som vores gaester efterspørg­er. Måske er det derfor, vores belaegning er 12 pct. højere end hos de traditione­lle hoteller.«

Blandt Københavns første

Ifølge Jacob Guldager var han en af de første Airbnbvaer­ter i København, og herfra begyndte brødrenes rejse med at profession­alisere oplevelsen for gaester og samtidig optimere og digitalise­re driften.

»Vi har sløjfet bryllupsbi­lleder og sure sokker og tilbyder i stedet rengøring og service på niveau med et 5 stjernet hotel dog med fuldt fokus på digitale løsninger. Vi har ingen fysisk reception, vores online reception er til gengaeld åbent 24/7 og ”check in” klarer gaesten selv med unikke digitale koder,« siger Jacob Guldager i pressemedd­elelsen.

Daniel&Jacob’s ligger på Katrinebje­rgvej 77H i en separat bygning til Basecamp. Der er 70 lejlighede­r, såkaldte “social kitchens” og mulighed for at benytte facilitete­r og deltage i sociale aktivitete­r fra naboer som Basecamp og Fairhuset, fremgår det af pressemedd­elelsen.

Vores løsninger er aldrig den samme som sidst, og derfor har hver lejlighed sin egen stil og hjemlige atmosfaere, som vores gaester efterspørg­er.

 ?? ?? Hver lejlighed er unik, lover Daniel&Jacob’s. Foto: Daniel&Jacob’s
Hver lejlighed er unik, lover Daniel&Jacob’s. Foto: Daniel&Jacob’s

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark