Jyllands-Posten

Alvorlig knaeskade til AGFanfører

Niklas Backman skal opereres og forventes ude resten af 2021.

-

AGF-anfører Niklas Backman kommer naeppe på banen mere i 2021.

Han fik en alvorlig knaeskade på holdets traeningsl­ejr i sidste uge i Skagen, og nu skal han gennemgå en operation. Det er dommen efter skanninger og naermere undersøgel­ser i de seneste dage.

»Jeg kom uheldigt afsted med en forkert bevaegelse under traening – uden at nogen af mine holdkammer­ater var i naerheden. Så det er så uheldigt, som det kan vaere, og det er naturligvi­s en tung besked at få,« siger Niklas Backman.

Han fik det meste af efterårssa­esonen spoleret af en fiberskade i baglåret og fik kun spilletid i tre superligak­ampe, og nu er den allerede gal igen.

Surt og uheldigt

»Jeg havde set frem til en god opstart og et spaendende forår med holdet. I stedet kan jeg nu se frem til en operation og derefter en lang genoptraen­ing. Så det er meget surt og uheldigt,« siger forsvarssp­illeren.

Den 32-årige Backman forlaenged­e i december sin aftale med AGF frem til sommeren 2022.

»Jeg har før kaempet mig tilbage fra alvorlige skader, så det her skal jeg nok også komme igennem,« siger Niklas Backman.

AGF-traener David Nielsen føler med Backman.

»Han er en vigtig del af vores trup, og vi er kede af det på hans vegne – det er så uheldigt, som det kan vaere. Men vi ved også, at Backman er staerk og har en god karakter, så nu handler det for os om at bakke ham så godt op, vi kan, i hans bestraebel­ser på at komme tilbage,« siger David Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark