Jyllands-Posten

Tricktyv opdigtede vandskade

-

Tirsdag kl. 11.00 ringede en mand på døren hos en 69-årig kvinde i Tranekaerp­arken i Risskov. Manden forklarede ifølge døgnrappor­ten fra Østjylland­s Politi kvinden, at der var sket en vandskade, og at det nu dryppede ned i lejlighede­n nedenunder. Kvinden kendte ikke manden og havde aldrig set ham før, og hun sagde til ham, at han ikke skulle komme ind i hendes lejlighed.

Manden skubbede kvinden til side og gik alligevel ind i hendes lejlighed, hvor han åbnede køkkenskab­ene under håndvasken, mens han gav kvinden besked om at gå ind i sovevaerel­set og justere på radiatoren. Kvinden gjorde, som hun fik besked på, hvorefter manden sagde til hende, at det gik lidt for hurtigt, og at hun skulle prøve igen lidt langsommer­e.

Mens kvinden skruede

3

lidt langsommer­e, forlod manden pludselig lejlighede­n med et kort »farvel«. Senere på dagen opdagede kvinden, at skufferne i hendes kommode stod åbne, og der manglede nogle kontanter.

Manden beskrives som: Udenlandsk af udseende Ca. 40 år

Ca. 170 – 175 cm høj Almindelig af bygning Kort, sort hår

Var iført mørke/sorte bukser og jakke

Medbragte en taske/stofpose med hank

Talte dansk uden accent Østjylland­s Politi har en formodning om, hvem manden kan vaere, og opfordrer til, at man straks ringer til politiet, hvis man bliver kontaktet af en ukendt mand, der oplyser, at han er vicevaert eller håndvaerke­r, der skal ind og tjekke varme, vand eller lignende. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

 ??  ?? I denne uge fortaeller museumsdir­ektør Thomas Bloch Ravn om arbejdet med at genopføre Møntmester­gården fra det nu forsvundne København. Arkivfoto: Carsten Ingemann
I denne uge fortaeller museumsdir­ektør Thomas Bloch Ravn om arbejdet med at genopføre Møntmester­gården fra det nu forsvundne København. Arkivfoto: Carsten Ingemann

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark