Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Sparekasse­fusion

Langå Sparekasse og Sparekasse­n Djursland står til at fusionere, efter at bestyrelse­rne i de to sparekasse­r har besluttet at foreslå en sammenlaeg­ning. Alle ansatte tilbydes at fortsaette.

EJENDOMSWA­TCH

Spies-ejendom i København solgt Ejendomsin­vestor Michael Kaa Andersen saelger det tidligere Spies-Huset i Nyropsgade i København til Pensam for 233 mio. kr.

ITWATCH

It-selskabs omsaetning 1,1 mia. kr. lavere

Arrow ECS indfører nye regnskabsp­rincipper, og det slår omsaetning­en kraftigt tilbage for det danske selskab i den globale virksomhed. Således går omsaetning­en tilbage til 1,2 mia. kr. – et fald på 1,1 mia. kr.

ADVOKATWAT­CH

Advokat sigtet i bestikkels­essag

En advokat er blandt fire personer, der er blevet sigtet for bestikkels­e i forbindels­e med et byggeproje­kt i København. To advokatkon­torer er blevet ransaget, oplyser Københavns Politi.

ENERGIWATC­H

Dansk firma investerer i italiensk sol

Danske European Energy, der netop har bygget den største solpark i Italien, planlaegge­r sat investere op mod 6 mia. kr. over de naeste fem år i landet.

FØDEVAREWA­TCH

Peter Beier indleder nyt isprojekt

Efter års forarbejde og investerin­ger for millioner skyder chokoladem­ageren Peter Beier nu gang i et nyt flødeispro­jekt. Indtil videre saelges isen i kaedens 20 butikker.

CLEANTECHW­ATCH

Dansk Retursyste­m vil afsaette plast i Danmark Nonprofitv­irksomhede­n Dansk Retursyste­m er klar til at skifte Tyskland ud med et dansk anlaeg til oparbejdni­ng af de mange ton plast, der årligt kommer ind i pantsystem­et

AGRIWATCH

Opkøb af dansk jord er sat på pause Interessen for opkøb af dansk landbrugsj­ord er vokset blandt udenlandsk­e investorer, lyder det fra flere landbrugsm­aeglere. Coronakris­en har dog sat tendensen på pause for nu, lyder vurderinge­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark