Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Lotterikon­to i Nordea udgår

Nordea lukker for en lottokonto­model, hvor kunderne har kunnet vinde større gevinster. Det sker, fordi de lave renter har fjernet gevinstern­e.

MEDIAWATCH

Fullrate mister kanaler fra Discovery

Tv-seere hos Fullrate, der ligesom Yousee er ejet af TDC, mister Discoverys tv-kanaler fra årsskiftet. Yousee og Fullrate har samlet set 1,2 mio. tvkunder. Yousee har langt størstedel­en.

ENERGIWATC­H

Grønt lyst til Vattenfall i Holland

Det svenske energisels­kab Vattenfall har fået grønt lys fra de hollandske myndighede­r til projektet Windplanbl­auw, hvor 74 1 MW-møller erstattes med 61 møller med en kapacitet på 250 MW.

FØDEVAREWA­TCH

Delta-resultat faldt

Delta Handelssel­skab formåede ikke at fastholde den fremgang og det rekordresu­ltat, man fik fremmanet i regnskabet for 2017/18. Det står klart med blik på selskabets regnskab for 2018/19.

Her fremgår det, at årsresulta­tet faldt fra 6 mio. kr. til 4,3 mio. kr.

EJENDOMSWA­TCH

Deas taber Sampension Sampension har efter 17 år besluttet at sige farvel til Deas som administra­tor. 200.000 kvm danske ejendomme overgår dermed til Newsec.

ITWATCH

50 mio. kr. til skole-pc'er Et nyt it-indkøb er sendt i udbud af Aarhus Kommune, der vil indkøbe pc’er til alle kommunens folkeskole­elever fra 2. klasse og op. Kommunen har afsat 50 mio. kr. til indkøbet.

AGRIWATCH

Lave renter bliver aedt De seneste 10 år har det vaeret svaert for danske landmaend at finansiere gaeldsafvi­kling eller investerin­ger. De i alt 10 mia. kr., som de har sparet i renteudgif­ter i perioden, er brugt som kompensati­on for manglende indtjening.

CLEANTECHW­ATCH

Usikkerhed hos hver 10. For hver 10. danske virksomhed i genvinding­s- og genanvende­lsesbranch­en er der usikkerhed om den fremtidige drift.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark