Jyllands-Posten

SIF er åben over for salg til dynekonge

Hos Silkeborg IF Invest A/S finder man Lars Larsen udtalelser om køb interessan­te.

- ANNE FILBERT

Silkeborg IF Invest A/S er åben over for et salg af fodboldakt­iviteterne. Men så skal det altså også vaere den rigtige ejer. Og hvad den rigtige køber helt praecist kan, er ifølge adm. direktør i Silkeborg IF Invest A/S Kent Madsen at bringe enten finansieri­ng eller kompetence­r til klubben.

»Det, man skal spørge sig selv om, når man driver en virksomhed, er, om man er den rigtige ejer. Og det er lige meget, hvilken slags virksomhed man driver. Lige nu kan vi godt se, at det kunne vaere fornuftigt rent forretning­smaessigt at øge indsatsen og få flere penge i budgettet for at komme højere op i hierarkiet. Og de kraefter har vi bare ikke selv,« siger Kent Madsen.

På jyske haender

Erhvervsma­nden Lars Larsen, der er bedre kendt som ”Dyne-Larsen”, har allerede meldt sin interesse. Han har onsdag over for Midtjyllan­ds Avis luftet muligheden for at opkøbe 51 pct. af aktierne i Silkeborg IF, hvis der er nogen, der vil købe de resterende 49 pct.

»Man skal ikke tro, at ”det rige svin” bare altid står klar med pengepunge­n, uanset hvad det drejer sig om. Sådan er det også i det her tilfaelde. Men hvis fansene er klar til at bidrage, og resten af byen også bakker op med køb af eksempelvi­s 49 pct. af aktierne, kan det da godt vaere, at jeg vil købe 51 pct.,« siger Lars Larsen til Midtjyllan­ds Avis.

Hele idéen om Lars Larsen som ny ejer af klubben startede som et laeserbrev i Midtjyllan­ds Avis.

Og nu, hvor han har meldt sig på banen, er man også i Silkeborg IF klar til at tage snakken med ”DyneLarsen”.

»Det er selvfølgel­ig både interessan­t og positivt. Jeg har noteret mig det, Lars Larsen har sagt til pressen i dag, og jeg kontakter ham selvfølgel­ig for at høre, hvad han taenker om det. Lars Larsen ville vaere en utrolig staerk kraft at få ind. Jeg har kun set, hvad der har stået i pressen, så jeg ved selvfølgel­ig ikke helt, hvad han forestille­r sig. Det må vi finde ud af senere,« siger Kent Madsen.

Virksomhed­en oplyste i en fondsbørsm­eddelelse i december, at undersøgel­sen af muligheder­ne for en styrkelse af videns- og kapitalgru­ndlaget kan tage ca. 12-18 måneder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark