Jyllands-Posten Søndag

Aarhus United vandt knebent

- Aarhus mangler penge – ikke point

Håndbold: Aarhus United nåede op på 17 point i denne sæson, da klubben ude slog Randers HK med 23-22 fredag aften. Aarhus United trak sig fredag aften bedst ud af opgøret mod Randers HK, da de to østjyske hold krydsede klinger i HTH Ligaen i kampen i Randers. Aarhusiane­rne vandt opgøret 23-22, og dermed hentede klubben sæsonens syvende sejr.

Aarhus United har blot tabt to kampe i sæsonens første 12 opgør, mens tre kampe er endt uafgjort. Det placerer klubben på femteplads­en i håndboldkv­indernes bedste liga med 17 point, mens Randers med nederlaget fortsat har otte point efter otte nederlag og fire sejre indtil videre. Randers kom godt i gang, og Nina Müller øgede til 4-1-føring efter tre minutter. I det meste af første halvleg var hjemmehold­et toneangive­nde og i front. Men 8-5-føringen blev vendt til 8-8 af gæsterne.

Herefter var resten af halvlegen lige, og de to hold gik til pause med stillingen 12-12. Celine Lundbye Kristianse­n førte an hos aarhusiane­rne med sine syv mål i de første 30 minutter, mens Jamina Roberts med fem mål var mest scorende Randers-spiller.

I anden halvleg blev det 15-15, inden gæsterne begyndte at tage fra. Da June Bøttger med 13 minutter tilbage af opgøret scorede til 19-15 fuldendte hun en periode med fire Aarhus-scoringer i træk.

Derfra var det op ad bakke for hjemmehold­et, som var bagud 19-23 med tre minutter igen. Trods tre reducering­er i slutfasen lykkedes det ikke Randers at skaffe point.