Ekstra Bladet

FEM I FOKUS Lucas Luca Lund Petersen

-

Selvom Selvom Lucas Lund stadig er ung afen målmand at være, lyste lyste rutinen ru ud af Viborg- keeperen, som i den grad må siges ges at at have været savnet. Med flere vigtige redninger var det svært svært at se, at det søndag var 230 dage siden Lucas Lund sidst sidst havde h spillet en kamp i den bedste danske række.

Daniel Wass

Daniel Wass er over sommeren blevet 35 år. Selvom aflevering­sfoden ikke fejlede noget i Viborg, mangler der en smule tempo i tanke og handling. Mistede flere gange bolden på midten, og så var Brøndby- ikonet skyld i Viborgs 2-1mål, da han mistimede sit indgreb ved indlægget og sendte bolden i retning af eget mål.

Jakob Jako Vester

19- 19- årige årig Jakob Vester fandt konstant de rigtige kanaler at løbe løbe i i o og udgjorde dermed en trussel for Brøndby- forsvaret. Det Det gav ga pote to gange, og Viborg- talentet har allerede udlignet lignet sin måltotal fra sidste sæson. Skriv Vester bag øret, for for han han ser spændende ud, han er et godt bud på efterårets gennembrud. genne

Jesper Sørensen

Brøndby- træneren kørte videre med opskriften fra sidste sæson, og i store dele skabte hans hold også chancer, som burde have givet meget mere. ❘ sidste ende må Brøndby og Sørensen dog rejse hjem med et point, og cheftræner­en skal i den grad hjem og have kigget på sin defensiv. Den har set bedre dage.

Emmanuel Em Yeboah

Ho Hold nu op for en indskiftni­ng! Den 21- årige ghaneser ha har i et år nærmest ikke fået en chance i Brøndby, men med med to udligninge­r i en vanvittig overtid viste han, at han er klar til mere. Jesper Sørensen kan næppe undgå at kigge hans vej nu.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark