Ekstra Bladet

FIK SUGET FEDT FRA MAVEN OG SKUDT DET I BALLERNE

34- årige Sebastian har blandt mange andre ting fået foretaget et numseløft. Kvinder tænder vel lige så meget på en god røv, som vi mænd gør, siger han

- MAIKEN KOLB

Lige nu går jeg og undersøger, om man kan få skiftet sin øjenfarve permanent

□n sixpack og en struttende numse. Begge dele på én gang. Og helt uden at træne. Det lød så tillokkend­e for Sebastian, at han uden skrupler lagde sig under kniven i Tyrkiet og lod kirurgen suge og sprøjte.

– Hvorfor skal en mand ikke kunne få et numseløft? Kvinder tænder vel lige så meget på en god røv, som vi mænd gør. Og det var startskudd­et til at sige: ’ Ved du hvad, der er ikke nogen, der skal fortælle mig, hvad jeg kan, og hvad jeg ikke kan,’ fortæller Sebastian Niemann, der gerne vil gøre op med opfattelse­n af, at det kun er kvinder, der kan benytte sig af kosmetisk kirurgi og operatione­r for at forbedre deres udseende.

Første og anden gang, Sebastian tog turen til ❘stanbul, var for at få en hårtranspl­antation. Tredje gang var mere omfattende. Her fik han suget tre kilo fedt fra maven, siderne og ryggen.

– Jeg havde en lorteoplev­else med det. □fter at have fået min fedtsugnin­g, som er det mest smertefuld­e, jeg nogensinde har prøvet, vågnede jeg op uden at have fået noget smertestil­lende. Så jeg kunne mærke alt, da jeg åbnede gluggerne, og jeg lå og skreg i hospitalss­engen, siger Sebastian, som var glad for udseendet af sin nye sixpack, men bestemt ikke med sin numse.

Fedt fra bug til balle

Selvom der blev suget tre kilo ud, var det kun ét kilo fedt fra maven, der bagefter blev sprøjtet ind i ballerne.

– Jeg fik ikke så meget i min røv, som jeg gerne ville have haft. Jeg ville gerne have haft alle tre kilo i – jeg ville have en stor røv, siger Sebastian, der var skuffet over resultatet.

Sebastian brokkede sig, men de tyrkiske kirurger var ikke lydhøre.

– Det var de ligeglade med. Så prøvede de at forklare mig, at der var tre kilo, men så skal det filtreres, og så kan de ikke bruge det.

Og jeg kan hverken sige Y buh eller bæh, det er dem, der er fagfolkene.

Heller ikke helingspro­cessen forløb, som den skulle.

– De havde stukket forkert med kateteret, så min tissemand var blå og bred, og jeg tænkte: ’ Det her er ikke normalt.’ Jeg lå bare i fosterposi­tion, fortæller Sebastian, der var sengeligge­nde i fem måneder efter operatione­n.

Han mener, at kirurgen har revet nogle nerver over nede i maven, og han tog en overgang nervemedic­in for smerterne. ❘ dag har han stadig fantomsmer­ter, hvor han kan mærke, at det trykker et sted i maven.

– Fedtsugnin­gen så pisselække­r ud, men jeg var selv med til at ødelægge det, fordi jeg begyndte at trøstespis­e og tog på igen, fortæller Sebastian, der ikke længere har så markerede mavemuskle­r som lige efter operatione­n for godt to år siden.

Sebastian har også fået botox og filler i ansigtet. Botox er for rynkerne, og filler i kindbenene, kæben og hagen giver nogle markerede linjer.

Spiller ikke sammen

Hver gang, han ’ forbedrer’ sit udseende, kaster det nye idéer af sig.

– Problemet er, at når der er nogle ting, der ser pænere ud, så er der måske noget andet, hvor jeg tænker, at det ikke spiller sammen. For eksempel min kæbe i forhold til min næse, siger Sebastian, der har planer om at lade en kirurg gøre hans næse smallere og fjerne et lille bump.

Også tænderne skal bleges næste år, så Sebastian kan få sit ønskede ’ Hollywood- smile’. Og så kigger han også på at få en brystopera­tion ved at indsætte implantate­r.

– Jeg vil gerne have en stor, fyldig brystkasse, siger Sebastian, der også senere vil have mere fylde i sit hår – altså en tredje hårtranspl­antation.

Vil skifte øjenfarve

– Jeg ved ikke, om jeg nogensinde når grænsen. Det finder jeg kun ud af hen ad vejen.

– Lige nu går jeg og undersøger, om man kan få skiftet sin øjenfarve permanent. Jeg vil gerne have dem helt blå, siger Sebastian.

– Betyder det noget, hvis jeg siger, at du har meget smukke øjne?

– Selvfølgel­ig bliver jeg jo glad, men jeg kan ikke selv se det. Og det er problemet.

– Så jeg håber en eller anden dag, at jeg får min selvtillid tilbage.

– Men i bund og grund er det nok bare en dreng, der er lidt ked af hele verden – nogle gange.

 ?? FOTO: EMIL AGERSKOV ??
FOTO: EMIL AGERSKOV
 ?? ?? Sådan ser Sebastians bagdel ud i dag.
Sådan ser Sebastians bagdel ud i dag.
 ?? ?? – Hvis det er noget, du går og er ked af, hvorfor så ikke få det lavet, spørger Sebastian, der foreløbig har brugt på den anden side af 100.000 kroner på skønhedsfo­rbedringer.
– Hvis det er noget, du går og er ked af, hvorfor så ikke få det lavet, spørger Sebastian, der foreløbig har brugt på den anden side af 100.000 kroner på skønhedsfo­rbedringer.
 ?? ?? Sebastian har fået et numseløft, en fedtsugnin­g, en ’ Brad Pitt- kæbe’, hårtranspl­antationer og andre skønhedsfo­rbedringer. Flere nye er allerede planlagt.
Sebastian har fået et numseløft, en fedtsugnin­g, en ’ Brad Pitt- kæbe’, hårtranspl­antationer og andre skønhedsfo­rbedringer. Flere nye er allerede planlagt.
 ?? ?? Mikkel har fået filler i kindben, kæbe og hage, hvilket giver markerede linjer.
Mikkel har fået filler i kindben, kæbe og hage, hvilket giver markerede linjer.
 ?? PRIVATFOTO ?? – Det så pisselække­rt ud, siger Sebastian om sin sixpack efter fedtsugnin­gen. Men lykken varede kort.
PRIVATFOTO – Det så pisselække­rt ud, siger Sebastian om sin sixpack efter fedtsugnin­gen. Men lykken varede kort.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark