Ekstra Bladet

Magtfuld rocker: ’Jeg har sparet 120 års fængsel’

-

Tidligt i TV 2- dokumentar­en står det klart, at Fasar nok kan finde ud af at skaffe kontanter, men herudover er han temmelig utilregnel­ig.

Aftalerne bliver ikke holdt, og telefonen bliver ikke taget. Kilder tæt på Fasar fortæller Ekstra Bladet, at det er kendt i miljøet, at Fasar pludselig forsvinder i dagevis.

Her kommer den 51- årige Bandidos- rocker Jimmy Skjoldborg ind i billedet som en slags barnepige, der sørger for, at Fasar møder op på det hvidmalede kontor, hvor muldvarpen holder til.

Jimmy Skjoldborg har været en del af klubben i mere end 25 år, fortæller kilder, hvor han har status af ’ Nomad’. Han holder til i Helsingør, hvor han også er særdeles tæt med Michael

’ Kokken’ Rosenvold, der residerede i området i mange år.

Frikendt igen og igen

I dokumentar­en fremgår det, at han har Expect no Mercy- mærket på sin vest, der signalerer, at man har udøvet grov personfarl­ig kriminalit­et for klubben. Herudover fortæller han selv, at han igen og igen er blevet frikendt for ulovlighed­er.

’ Det har sparet mig 120 års fængsel,’ fortæller han på et tidspunkt triumferen­de på de skjulte videooptag­elser.

I modsætning til Farsa, der skiftevis har et glimt i øjet og kaster om sig med dødstrusle­r, fremstår Jimmy mere diplomatis­k og hæver ikke stemmen, men bevarer roen.

Også når han nøgternt fortæller, at han har anskaffet sig en stråmand til et firma, der skal gå konkurs og tage en fængselsst­raf for ulovlighed­er begået af andre.

– Det er en der har været en del af min klub. Jeg har styr på ham, understreg­er han.

TV 2 skriver, at Farsa Rajas advokat oplyser, at hans udtalelser ikke har noget med virkelighe­den at gøre. Martin Malm mener ikke, at TV 2 har det fulde billede.

Jimmy Skjoldborg har ikke ønsket at kommentere programmet.

Det er en der har været en del af min klub. Jeg har styr på ham

 ?? FOTO: TV 2 ?? Undervejs i forløbet truer Fasar Raja muldvarpen i raseri.
FOTO: TV 2 Undervejs i forløbet truer Fasar Raja muldvarpen i raseri.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark