Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan finde på at opsøge en psykolog eller terapeut i dag for at komme til bunds i nogle personlige ting, der har drillet dig eller gjort dit liv besværligt. Du har en særlig evne til at se dybere i dig selv og dine følelsesst­rømme. Du kan roligt forlade dig på din intuition og dine psykologis­ke indsigter.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har evnen til at grave dig ned under overfladen i din egen psyke ved hjælp af fx mindfulnes­s-teknikker eller kognitive psykologis­ke værktøjer.Det vil hjælpe dig med at afdække mysterier ift. dine livsmål, du ikke har kunnet knække koden til før og få en masse vigtige ting til at falde på plads indeni.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har en særlig evne til at forbinde dig med andres følelser i dag, og det hjælpe dig med at få skub i dine indre erkendelse­r og drømme. Du kan bl.a. møde en vigtig kvindelig person, som hjælper dig med at få alle brikkerne til at falde i hak eller få sat gang i en process, der fører dig i mål med dette.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan blive inspireret til nye, kreative måder at leve dine personlige værdier ud i livet på. Det kan ske via et møde med et nyt menneske i dit liv, som repræsente­rer et forfrisken­de og fornyende livssyn. Du er meget åben overfor at lave forandring­er og vil gribe chancen for flere farver på livets palette straks.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan finde på at indføre skærmforbu­di nogle dage eller en uge derhjemme for at skabe mere nærvær og flere hyggestund­er imellem jer i familien. Det vil skabe protester først, men så bliver det nemt at se, at der er plads til mere ro og ægte kontakt for jer allesammen, når det uvæsentlig­e flimmer skæres fra.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv så vidt muligt dig selv lov at være i nuet og ånde. Følg din egen rytme.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kæmpet med i dit liv. Du kan også have adgang til andre menneskers ubevidste tanker og følelser og hjælpe dem med at sætte ord på disse..

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er inspireret til at udvikle dig personligt eller udvide din horisont med ny viden. Du vil enten møde mennesker fra en anden kultur end din egen eller deltage i et event, et foredrag eller lign., som skubber dig ud af din vante måde at se livet på. Du vil samtidig have det sjovt og føle dig forfrisket.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan opleve behov for spænding, som bliver tilfredsst­illet ved at opsøge underholdn­ing og morskab i dagens løb. Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller rutinerne. Forhold dig gerne fleksibelt og åbent overfor enhver ny mulighed, du støder på. Det gør processen nemmere..

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan føle dig lidt rastløs og mærker måske en næsten umærkelig fornemmels­e af, at noget nyt kommer til at ske i dit liv snart. Der kan ske forandring­er i dit sociale liv, som er positive, så stol på din intuition og vær ikke bange for at handle impulsivt. Vær åben og positiv, Tag imod alle kærlige handlinger.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan have heldet med dig, hvis du dater eller leder efter nye sportsmakk­ere. Du er usædvanlig­t modig og udadvendt, og andre reagerer på dine positive vibratione­r ved at være imødekomme­nde. Leder du efter en sjov og uforpligte­nde date, er det også et godt tidspunkt til dette. Se, hvad livet byder på.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der kan ske fornyelse i specielt dine personlige relationer, hvor du kan blive tiltrukket af usædvanlig­e typer via tilfældige møder. Det kan også være, du bryder isen og endelig griber chancen for at invitere en særligt udkåren på en date, fx en du har kigget på noget tid, men ikke har turdet spørge ...

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark