Ekstra Bladet

DE KAN GÅ HELE V

Aalborg med to unge talenter buldrende fremad mad har muligheden for at vinde vinde Champions League, mener ener den danske landstræne­r er

- HANS- HENRIK HYBHOLT HARE

8. juni sætter Nikolaj Jacobsen sig godt til rette for at se håndbold.

Det gør landstræne­ren de fleste dage, men denne lørdag er der ekstra meget creme på kagen, hvis man kan sige det.

For her spiller Aalborg semifinale i Champions League mod Magdeburg ved Final 4- stævnet i Køln, og landstræne­r Jacobsen har et væld af danske landsholds­spillere i aktion.

For Magdeburg er det Magnus Saugstrup og Mikael Damgaard, mens aalborgens­erne har Niklas Landin, Henrik Møllgaard, Mikkel Hansen, Simon Hald, Mads Hoxer og Thomas Arnoldsen med.

Kollektive­t vandt

Og for at det ikke skal være løgn, spiller Emil Nielsen i den anden semifinale for FC Barcelona mod Magnus Landin og THW Kiel.

Til Ekstra Bladet afslører Nikolaj Jacobsen, at han ikke havde Aalborg som favoritter i kvartfinal­en mod ungarske Veszprem, som nordjydern­e gik hen og besejrede forleden.

– Ja, for at være ærlig, havde jeg dem ikke som favorit. Men det var dej

det var dejligt at se, at det var kollek

var kollektive­t, der vandt over indi

t over individual­isterne. Ikke at Aal

Ikke at Aalborg ikke har individual­i

ndividuali­ster, men det var det

t var det bedste hold, der vandt, si

er vandt, siger han.

Aalborg org har har sgu lige ige så så god chance for for at at vinde som de de tre tre andre

– Det var det bedst fort bedst forberedte hold og det takog det taktisk dygtigste hold. Og det hold. Og det er jo fantastisk på alle muk på alle mulige måder. Vi er på maner på mandesiden ikke beriget af beriget af mange hold i Final4, og Final4, og økonomisk er vi heller ikvi heller ikke i nærheden af at kunne af at kunne hamle op med de store d de store klubber. Her er kvinderne r kvinderne noget tættere på i Danpå i Danmark.

Det bliver nogle le tætte tætte kampe

– Set i det lys er r det det et et fanfantast­isk resultat. at. Hvis Hvis vi vi kigger på spillermat­erialermat­erialet, så er det også gså et et hold, hold, der både har erfaringen, erfaringen, kvaliteter­ne og talenterog talenterne til også at skal kæmpe kal kæmpe med om det, siger han. ger han.

– Kan de vinde de det det hele? hele? – Når man er i Final4, så i Final4, så har alle hold om lørdagen m lørdagen 25 procents chance ... chance ... Det bliver to virkelig virkelig tætte semifinale­r, og aler, og det bliver også en tæt en tæt finale. Sådan er det er det altid. Og Aalborg har org har sgu lige så god chand chance for at vinde som de som de tre andre, siger han. r han.

– Det er lige med e med at ramme det rigtirigti­ge spændingsn­igsniveau og have de de der små marginanal­er lørdag og sønøn- dag.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX ?? Aalborg var ikke favoritter mod Telekom Veszprém, i hvert fald ikke ifølge landstræne­r Nikolaj Jacobsen, men Mikkel Hansen og co. kunne alligevel bryde ud i jubel efter opgøret. Stor skalp
FOTO: HENNING BAGGER/ RITZAU SCANPIX Aalborg var ikke favoritter mod Telekom Veszprém, i hvert fald ikke ifølge landstræne­r Nikolaj Jacobsen, men Mikkel Hansen og co. kunne alligevel bryde ud i jubel efter opgøret. Stor skalp
 ?? FOTO:LISELOTTE SABROE / RITZAU SCANPIX ?? Larndstræn­er Nikolaj Jacobsen er meget imponeret over Aalborgs resultater i Champions League.
FOTO:LISELOTTE SABROE / RITZAU SCANPIX Larndstræn­er Nikolaj Jacobsen er meget imponeret over Aalborgs resultater i Champions League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark