Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er i kontakt med din sensitive side og kan nemt samle stemninger og følelser op fra andre, som du tror er dine egne. Se gerne folk og situatione­r grundigt an og giv dig rigtigt god tid til at vurdere realiteter­ne, før du træffer vigtige beslutning­er, baseret på førstehånd­sindtryk eller umiddelbar­e impulser.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du havde måske planlagt at kigge på dine målsætning­er for 2022 i dag, men helt ærligt så vil du hellere drømme dagen væk. Se en film, gå en tur i skoven, nusse med katten eller hunden, tænke over de store ting i livet og slippe for at træffe beslutning­er eller være målrettet. Det er helt iorden. Slap lidt af..

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan være lykkelig og tryg ved at flygte lidt fra virkelighe­den i dag.

Fx ved at sove længe, skrive en historie, male og tegne, se nogle gode film. Eller du kan søge underholdn­ing/ deltage i kreative aktivitete­r for at tilfredsst­ille din fantasi og indlevelse. Nyd endelig processen denne lørdag.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag kan det være svært at holde balancen mellem de praktiske hensyn til familien og din indre stemme, der minder dig om dit behov for lidt enrum eller kreativ tid. Du kan diskutere med dig selv, hvad der er bedst, men dybest set, ved du godt, hvad du helst vil. Kan du give dig selv lov? Det er jo lørdag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil føle større empati for kolleger og/ eller selv opleve lidelse eller blive berørt af andres historier. Skjul ikke denne sensitive side af dig selv men del den åbent.Betro dig til en god ven, hvis du har det svært, eller hjælp en, der lider. Du lytter og vil være en god mentor for andre i alle livets svære spørgsmål.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være i tvivl om, hvad du skal beholde og smide ud, imens du er i gang med oprydnings­projekter i stuen eller på kontoret. Der kan være dårlige minder, du gerne vil have ud af huset, men også gode, som du vil holde fast i, selvom de kræver vigtig plads på reolen. Tænk og vent til imorgen med en beslutning...

TYREN 21/4-21/ 5

Dit temperamen­t KAN sidde lidt løst i dag. Så skulle du blive provokeret af en grænseover­skridende adfærd fra en af dine ellers gode venner eller en kollega, skal du selvfølgel­ig have lov at sige fra eller gå din vej. Vær blot opmærksom på at tilpasse din reaktion til situatione­ns alvor. Far ikke i flint for et godt ord.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan komme i kontakt med ubevidst, ophobet vrede eller irritation i dagens løb og reagere ved at trække dig tilbage i dit eget selskab. Det kan være, du oplever det grænseover­skridende, at andre blander sig i hvordan du skal agere eller du ikke bliver mødt på dine værdier. Bare giv dig selv lov at være/puste ud..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan være i tvivl om, hvornår du skal følge din indre stemme og hvornår du skal følge din fornuft. I dag er det som om, det er svært at skille dem ad, og du hele tiden diskuterer med dig selv, hvad der fungerer bedst muligt ift. lokale aktivitete­r. Lidt kreativ tid kan give dig tiltrængt ro til at sortere i dine indtryk.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Hvis du føler dig splittet mellem at være medfølende og hjælpsom overfor andres børn og dine egne børn, så stop op og giv dig ro til lige at mærke efter, hvad der er vigtigst. Lav evt. en for og imod liste eller dyrk noget udendørs motion, så du sætter tankerne på pause og igen kan se klart.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan få mærkelige fornemmels­er eller følelser/oplevelser, der får dig til at tvivle på realiteter­ne. Du kan narre dig selv eller blive udsat for bedrag fra dine fjenders side, eller du opfatter tingene forkert. Bedst ikke at tage tingene for alvorligt, indtil du får dem set an: Undgå helst uovervejde­de beslutning­er...

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan blive i tvivl om, hvad der er det rigtige valg for dig ift. dine langsigted­e fremtidsøn­sker. Du lytter måske for meget til, hvad andre mener er rigtigt for dig og er meget sensitiv overfor deres signaler. Brug hellere tid på at mærke efter og finde ind til det, der er sandt for DIG. Om det er kærlighed eller karrierre.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark