Ekstra Bladet

MYSTIK OM NAVNESKIFT

AVA’FFOR NOGET? Sarah Louise Christians­en har skiftet navn og hedder nu noget helt, helt andet

- JONAS SAND

Man har lærte hende at kende som Sarah Louise Christians­en, hvor hun i årevis har været en del i medierne, ligesom hun også har medvirket i flere sæsoner af realityser­ien ’ Forsidefru­er’.

Men nu er det åbenbart slut med at hedde Sarah Louise for kendissen, der også har været en del af den ene fiasko efter den anden.

Ifølge de offentlige registre har hun nemlig skiftet navn til det noget anderledes Ava Isabella Dam.

Det fremgår ikke, præcis hvornår hun har skiftet navnet, men i september hed hun ifølge det offentlige virksomhed­sregister stadig Sarah Louise Christians­en.

Stadig Sarah Louise

Om hun har været et smut til numerolog, om hun havde brug for forandring, eller om der ligger en helt tredje årsag bag beslutning­en, er uklart. Det er ligeledes uklart, hvorfor hun har valgt at ændre navn uden at melde det ud offentligt.

På Instagram, hvor mere end 111.000 mennesker følger med, når hun lægger opslag op, hedder hun fortsat Sarah Louise Christians­en, og ingen af de nyeste opslag ser ud til at indikere, at det skulle være på vej til at blive ændret.

Heller ikke på Visustar, hvor hun mod betaling ellers lover at dele sit ’ mest personlige indhold’ om alt fra privatliv til familie og virksomhed­er, ser det ud til, at følgerne har fået fortalt, at hun nu hedder noget helt andet.

Det fremgår i hvert fald ikke i forbindels­e med nogen af de billeder eller videoer, man kan købe adgang til på nuværende tidspunkt.

Ingen kommentare­r

Ekstra Bladet har rakt ud til Sarah Louise Christians­en for at spørge, hvornår hun skiftede navn til Ava

Isabella Dam – og hvad historien bag navneændri­ngen er. Hun ønsker dog ikke at besvare spørgsmåle­ne,

lyder r det det i i en en mail, mail, hvor hvor hun i i øvrigt øvrigt underskriu­nderskrive­r sig sig med med navnet navnet SaSarah.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Sarah Louise Christians­en stoppede forud for den femte sæson af ’ Forsidefru­er’.
FOTO: LINDA JOHANSEN Sarah Louise Christians­en stoppede forud for den femte sæson af ’ Forsidefru­er’.
 ?? FOTO: PER LANGE ?? Du kan bare kalde mig ...
Sarah Louise Christians­en har været i medierne tonsvis af gange med det navn, og hun har ejet flere virksomhed­er, der bar det navn. Nu hedder hun Ava Isabella Dam.
FOTO: PER LANGE Du kan bare kalde mig ... Sarah Louise Christians­en har været i medierne tonsvis af gange med det navn, og hun har ejet flere virksomhed­er, der bar det navn. Nu hedder hun Ava Isabella Dam.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark